Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, és Kawa-val adta be!
Azt azért tudni kell hozzá, hogy apám a mentőknél kezdte...aztán vett hitelből lángossütőkocsit meg mittudomén...felküzdötte magát úgymond a "semmiből"...csak sajnos most le kellett építeni a vállalkozást Ma kezdett a munkahelyen, így most a vállakozás másodállásban megy, de így meg -70ezer TB...13autóból maradt 3...buzi szociopaták elintézték, hogy ne legyen jó a kis és középvállalkozóknak, pedig ez a réteg tartja el az országot...már ilyen havi +500.000ft üzemanyagköltség volt, emelni meg senki nem akar a tarifákon...geci dolgok ezek, na, de nem fecseget ki nektek mindent
neked is köszönöm, Kiskunhalas réme!
köszönöm!
szép ház, szép motorok....na nem írigységből mondtam!
gratula...
Ez maszek volt, amúgy 3ezret szoktam kapni egész napra...boldogot Andris
boldog szülinapot Andris
Szia!
Köszönöm!
az jó lóvé...nálunk a vagyonőrök napi 16,5 órát állnak kb ennyi lóvéért...
Hellóóó Főnök!
Isten életssen nagyon sokáig benzingőzben gazdag évet kívánok
Na megjöttem a maszek melóból...régi traktorgumikat vittem újrahasznosítani...még1x el nem vállalok ilyet az biztos...az összes tele volt ganéval amit ki kellett szedni belőle, mondjuk nem volt rossz fél 10től fél 2ig 6000 forint
sajna csak kb 1 hónap múlva...de már minden megvan. blokkot Zoozee csinálja, renthal kormány feltéve, telók felújítva, tárcsák készülnek, betétek cserélve, idomszett megvan....
De akkor nagyon faja gép lesz..
Úgyhogy készülj, minnél hamarabb meg akarom tanulni a mandínereket + ugrásokat!
elvileg meg lett túrva a fenti rész is...azt hogy milyen az állapota..arról nem tudok semmit
csak annyit hogy 2000 ft...
Szasz te crossbetyér!
Mit tudsz a piliscsévi pályárol,Lehet oda motorozni menni?Pályárol van valami infód,hogy karbantartják e azt egyáltalán,vagy mittomén.
ez egy állat
zsír
mikor megyünk pályára?
srácok, lekörözték Pastrana-t!
Link:
http://freecaster.tv/1000192_1...
kösz brada!
Nemsokára "krossztestvérek" is leszünk....
Andris apó visszaül egy SX-re...
a sarholz-nak hány pilotája van,,?
3. nak fordult a 2. futamban
visszaesett a 6. ra..majd a 11. re
Bódog szülinapot
Köszönöm szépen!
Mármint a másodikban. Elsőben a 10. (akkor a 20. helyről küzdötte fel magát).
12 v. 13...pedig az első körben még a 6. volt
tényleg,,, Kori hanyadik lett elsö második futamban,,?
azt olvastam elsö futamban 10.-ik lett,,,