Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok...én a szememmel szopok,tegnap beszoptam 140nél egy bogarat,nem volt lehajtva a plexim...maga a bogár kijött de érzem még a helyét és gecire fáj
Ja és jó reGGelt
Tegnap voltam focizni, picit szarul rúgtam el a labdát, de tegnap még nem volt gázos, annyi volt, hogy szinte minden lépésnél kattant egyet a lábefejem, de most meg mozogni se akar Milyen jó, hogy ma motorozni szerettem volna...
Jóóó reGGelt!
halihó naja,de Andris,a karbiban nem megy olaj
én is ittam egy kicsit...
Meg raktam össze az SX-et...
Szevasztok!Kihaltatok emberek Elmegyek kicsit iszogatni, aztán mindjárt lelép mindenki
még...
Ilyesmi volt a túra. . .
Aha!
Csak igen drágán van.
Holnap küldök sms ben pontosat!
csak emlékeztetnélek hogy az enyémben ezért van 860 ezer forintos kár...mert oil pump beszart...persze tisztelt Csiki-Bege Pláza azt mondta hogy a pumpa tökéletes...
és ahhoz nem kell olaj, te pöcs?
olajat? ez 4t
benyát jó sokat kapjon a karbin!
Ne csak olajat!
De miért vannak csöndbe ennyire a mi Erdélyt megjárt harcostársaink?
Hol vannak a beszámolók, képek?
Én tavaly ilyenkor már rég ontottam a beszámolókat, pikcsöröket!
Vagy....jaj, ne! ........ez is titokmotorozás volt?
fog kapni az tuti... 1 tank lájtosan aztán hajrá
Szegény KTM-ed...már látom előre sorsát....
düvillel voltam mentünk Marával egy szép kis kört óbuda-szentendre-pomáz-dobogó-esztergom-visegrád-lepence-
szentendre-óbuda jó volt nagyon...megint nem maradt hátul semmi majré..elől is egyre kevesebb
Szia(sztok)idomot az rmcmotornál nézdmeg.
mivel?
Ráültél a tiédre, előre-hátra hintáztál és hozzá azt mondtad:brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?
Szia!
Köszönöm szépen!
www.ebay.de
www.ebay.com
ww.ebay.at
Itt találsz, az tuti...
csőőő.na taliztam Zozival,meg motoroztam egy kurva jót
hella

Boldog Sokadikat Andris!

apropó múltkor volt szó idomszettekről, nem tudjátok hol lehetne hozzájutni enyémhez?
universalba nincs, parillánál csak rajtszám idom van, motorman-ék meg basztak visszairni...
Döme nálatok csak sok-sok pénzért van?
Helo!Nem érdekel valakit egy Pro Taper SE(Carmichael) kormány?Az ára 10ezer.
Jól nyomod!