Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te kis kiváncsi,,,
MIlyen jó füled van, szopásról van szó és itteremtél egyből Bocsi, nem hagyhattam ki
látom az oránkénti egy liter benya,és a többszöri leszopás beinditotta a fantazidat,,
na,ezt megnézném.
Te most meg akarsz vetetni velem egy motort?
garantáltan ez a legolcsobb motorozási forma, és a legtöbb élvezetet adja, rövid idö alatt,, gondolj bele oránként egy liter benzinért garantáltan leszopod magad többször is,,
Nah mind1, elmennék Janiékhoz 35987978at esnék vele és már el is menne a kedvem tőle
Akkor igaz volt az az állítás, hogy ez a legolcsóbb motoros sportág...magázhattok nyugodtan
na igen,,,plussz,, mondom,, magátol felmegy mindenhol,,!
ha már kurva űgyes vagy, és elég akciodusan tudsz menni akkor egy ora alatt megeszik egy litert,, kábé,,,
Miért magázod Sutyerákot
asszem 26, egy mostani a régebbiek olyan 20 körűl voltak,, de mondom mindeggy hány lovad van magátol csinál mindent,, te csak ott mozizol rajta,,
Utóljára a Triál gőrdeszkámmal mentem vagy 25éve, azzal is lehetet trükközni meg qurva nagyokat esni
...de ahogy tiltják a motorozást(pályákat záratnak be,erdő kizárva,túl hangos)lassan csak a Triál marad6,mert építessz egy pályát oszt kész
Meg az a 3liter üzemanyag mennyi ideig elég neki?
Hány ló körül van egy ilyen 280as?20körül?
alapjáraton felpöfög mindenhol,, elég ha csak oda gurulsz, oszt már fenn is van, te meg csak ott nézegetsz rajta, hogy mikor kell már csinálnod valamit,
Ne csináld már, most mégjobban megjött a kedvem....hmm magától, ez tetszik
komolyan tisztára unalmas egy dolog,,semmit sem kell csinálnod , csak oda állsz valahová, és magátol felmegy,,,
Szevasz elkóborolt zoozee, vettem főtengelyt 110ért De remélem a héten össze lesz rakva a motor, már a szerelőnél van minden...a te nagy komoly jelentkeződ azóta se hívott
És még hazudik is...
ni elveszett zoozee,, lábad meggyogyult remélem, mert hamarosan viszlek a román medvék közé,, amugy a barátom multkor találkozott egy farkassal, nézték egymást,, barátkoztak,,
ááááh szerintem ki se probáld,, tiszta szar egy dolog,,
na jó reggelt kurvák ....milyen új jelek vannak beszarás...
mindjárt berúgom a motorodat gyurika...csak visszaolvasok.... ...áááááááááá

nem bírok annyit visszaolvasni ...........

mi van magukkal ? nyaraltatok ?
Jó reGGelt, most nagyon megtetszett ez a triálkodás, de tudom, ha eladnám az EC-t és vennék 1 trialmotort, úgyse lenne elég akaraterőm, hogy megtanuljak valamilyen szinten trialozni...ezért is lenne jó kipróbálni egyet, hogy elmenjen a Péterkém