garantáltan ez a legolcsobb motorozási forma, és a legtöbb élvezetet adja, rövid idö alatt,, gondolj bele oránként egy liter benzinért garantáltan leszopod magad többször is,,
Utóljára a Triál gőrdeszkámmal mentem vagy 25éve, azzal is lehetet trükközni meg qurva nagyokat esni
...de ahogy tiltják a motorozást(pályákat záratnak be,erdő kizárva,túl hangos)lassan csak a Triál marad6,mert építessz egy pályát oszt kész
alapjáraton felpöfög mindenhol,, elég ha csak oda gurulsz, oszt már fenn is van, te meg csak ott nézegetsz rajta, hogy mikor kell már csinálnod valamit,
Szevasz elkóborolt zoozee, vettem főtengelyt 110ért De remélem a héten össze lesz rakva a motor, már a szerelőnél van minden...a te nagy komoly jelentkeződ azóta se hívott
ni elveszett zoozee,, lábad meggyogyult remélem, mert hamarosan viszlek a román medvék közé,, amugy a barátom multkor találkozott egy farkassal, nézték egymást,, barátkoztak,,
Jó reGGelt, most nagyon megtetszett ez a triálkodás, de tudom, ha eladnám az EC-t és vennék 1 trialmotort, úgyse lenne elég akaraterőm, hogy megtanuljak valamilyen szinten trialozni...ezért is lenne jó kipróbálni egyet, hogy elmenjen a Péterkém
...de ahogy tiltják a motorozást(pályákat záratnak be,erdő kizárva,túl hangos)lassan csak a Triál marad6,mert építessz egy pályát oszt kész
mindjárt berúgom a motorodat gyurika...csak visszaolvasok.... ...áááááááááá
nem bírok annyit visszaolvasni ...........
mi van magukkal ? nyaraltatok ?