Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Mail!
Szevasz Te tegnapnévnapos!
Hétfőn bármi lehet!
Szia Andris
tegnap voltam a csb ben és hallom leszámoltál.
Döme, mennyi egy új hajtókar?
Itt basztad el Pisti!Mármint hogy Gyurikától vettél motort!
na jó...csakk vicc volt....
Egyébként egy 2t egyszerű mint egy vasszög...ergó kevesebb meghibásodási lehetőség....
Szia Döme Hétfőn, hétfő lesz?
szewasztok
szép jóreggelt mindenkinek .
Szevasztok!
Elvileg lesz mindkettő!
csá döme hétfőn lesz himba alkatrész?
ReGGeltet!Döme hétfőn lessz légszűrő fedél?
Reggelt!
Látom, zajlik az élet!
Azthiszem az öreg Murphy dolgozott legtöbbet tegnap. . .
Nah akkor Én is csatlakozok a brancsba... Én vettem meg anno Gyuritól az RXet... Helyzet a következő. Fél évig álmatlan éjszakák, közel 800 000Ftba volt a végén, sosem volt tökéletes, hol elektronikai gondokkal küszködtem, hol a fékekkel, hol a powerrel, hol a dugók olvadtak, hol szimplán főtengelycsapágyas lett... Soha többet 2t én így érzem most.... Csak kihegyezetlen paripát vok hajlandó venni a jövőben, mondjuk DRZ-t.... Jah 1 szer voltam vele túrázni 230kmet, aztán igazából még egy jót nem is motoroztam vele Ez van

Üdv: Pisti
Úgy látom, neked sincs nagyobb szerencséd a kátéjemekkel mint nekem...
Amúgy városba meg pályázni teljesen hibátlan egy 2T...túrázni tényleg nem éppen optimális, de azért évente 2-3x ki lehet bírni bármelyiken párszáz km-t...sokkal többször meg sztem nem mész vele Te sem
szewa bélám ma iskolás vagy ? mikor vagy otthon?

amúgy jobb reggelt !
na jó reggelt,nagy fáradtan azé sikerült felkelni
egymásra találtunk bassza meg
ezt én is kérdezhetném.....FSE romokban...
miért ilyen ez a szájbakúrt élet? áhh..na megyek,asszem én is elteszem magam holnapra
jóéjt
na mindegy hívjuk egymást ....megyek kicsit ájulok
oksi... szájba baszott kurva élet de az a poén hogy tényleg nem húztam a száját,semmi kerék meg semmi,aztán mégis
nem sok,de van.
jól van összecsörgünk ...lehet holnap délután arra járok felhívlak és benézek ha lehet..