Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A taraj nélküli. . .
Mert azt nem tudod róla letörni.
Ha minden más egyezik.
Amúgy, amelyik jobb anyagból van.
csak pont itt volt Zé amikor hívtad...kösz h segíteni akartál
Mit követtem el?
2 negatív fater miatt van... semlegeseket meg leszarom
amelyik jobb anyagból van
Szerintetek melyik jobb sisak?
Akkor megjött Zé
Olvasom az értékeléseidet...
Nem csak fiatal
tróger?mer mér?
Bazze, te ilyen tróger vagy a vaterán?
jólvan... csak hát tudod kérdés,hogy ezzel a 620assal mi van..mert a motorszámot még okosba talán meg lehet oldani... de hát azt nem lehet tudni hogy mi van belül
igen

nem volna rossz ......
de előbb belekukkantok mi lett a tiéddel
na haza értél beszéltük faterral,hogy ha nagyon tré.. http://www.vatera.hu/ktm_lc4_6... akkor lehet szemezni kellene ezzel
Köszi Döme...
dupont megint állat..
http://www.youtube.com/watch?v...
Na,most szótam Gábornak hogy rendelheti a kipuffot
amúgy nem vészes...1-3-5 a tartó csolt
nekem az 5ös törött
muternak tavaly ilyenkor meg a 1-2-4 törött assszem
jol elbaltáztad a lábbad vazeg
Csao
járógipszel sem tudok járni....szóval zzír...
Mint kiderült azért nem,mert ez egy tartó csont ami eltörött..ezért kell még mindig mankóznom...
mondjuk ezt mondhatta volna az orvos amikor rátette..mert akkor nem próbálkoztam volna vele...
Cső faist mi van a lábaddal?
REggelt
Mijapálya?
Hát mondtam is Gyurinak, mikor elkezdett nekem vmi nagy disznó motort kínálgatni, Husa-t vagy nemtom mit, h : ne haragudj, de tőled és a spanjaidtól soha többet járművet persze viccből mondtam De nem kísértem a szerencsét...

Egyszerű, addig rendben, szerelőhöz sosem vittem, főleg miután Aszalós lehúzta Gyurit azóta nincs bizalmam senkivel szemben, a komplett generált itthon csináltam, hálistennek érdeklődés és szerszámok is vannak, szal nem okozott nagy gondot... A fő gond az az volt, h az összes tipikus aprilia hiba előjöt... gyújtás, első teló, fék, hátsó teló, fesszabályzó, power.... ami akárhogy számolom rengeteg pénz. És egy 14 éves motor, h 800rongyba legyen az picit sok sztem. Inkább eladtam, de pl lehet, h ha lenne pénzem egy zsír új 2tre (pl GG, h témánál maradjunk ) akkor nem lenne ilyen probléma... Nem igazán érdekelne az éves motorgenerál, ha azonkívül mindig megy a motor...
Yahoora ment!