Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaaaaaa.......az tök királyságosság........menünk hegyeket vakargatníííííííííí

Te Andris! Az Fürjes Atival mi van?
MadárcsicsergésesszépjóreggeltadrágaGasGascsaládnak!
hölgyeim, jövő héttől lesz egy vasam,amut nyúzhatok!nem az enyém, illetve használatra lesz itt: Honda CR 250.....58 paci, 98 kg....
cicus.....
Csucus

Mennyire kemény basszameg. Aszem én is behugyoztam:D
Hát vagy a gázbowdened (ott húztad vissza, ahol volt? nem feszül?) vagy felakadt a tűd....de azt nem hinném, mert álltalában tartósan nem marad ott....nézd meg jól a bowdent, mert már ha egy kicist is feszül, baj van...
bocsánat Csucsut akartam írni, de már az én koromban ezek az izületi bántalmak...
Hopp, magam alá hugyoztam!
Ja Csucus, ha odamennél, végre valami normális motor is állna a suli előtt...nemcsak György gagyi vasa....
Közép-Európa Rali 2008 programja.

2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden
2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten

2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz
2008. 04. 22. Szovátai szakasz
2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz
2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz 2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 25. Veszprémi szakasz 2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
na csákány béláim! majd ebédkor befigyelek
ok ...köszi
na majd telózok
na elmentem, szasztok
megyek egész délután a városban,dolgokat intézgetek...szal ha kell vmi belvárosból,szóljá mert esetleg eltudom intézni akkor ne mássz be feleslegesen
húúú jó hogy szólsz vazze.......... szlovákba is át kellmennem mert kinyomtatom a számlákat
mindjárt felpörgetem cbr-t mert azzal hatékonyabban lehet ügyetintézni csúcsforgalomban

te nem szeretsz motorozni ?

csak mert kocsival jársz nincs moccod?

de lesz estére esetleg ...se
majd hííívj,na csőőő
na iszok egy kávét és elmegyek supermotót szerelni meg ktn bótba ...aztán tovább szerelek mielőtt kaszkadőrködni megyünk csobánkára mert jön gyurika stopizni
tudom,az agyadra megyek számlákat számolgass aztán akkor este megjelenek bőrruciban
ma MOTOROZOK, zsír