jo az s12 ismerem, két éve egy szezont huztam le vele,csak azt vettem elölre hátulra, igen jo gumi, de itt a sziklásban nagyon hamar elfogy, és az árát is elég nehéz birni anyagilag, 18500 ft,,,
most ajánlgattak ac10-et akcioban 13-ért gondoltam egy probát megér,,
Szerintem egyáltalán nem kellett volna elmondani hogy motoroztál, hanem pl cseresznyét szedtél tavasszal vagy elcsusztál a jégen vagy tudod te valami hasonló egyszerű mutatvány és akkor nem kéne magyarázkodni meg faxolgatni hanem dölne a cash.....
Jó,az nempara,tudom hol a kereskedés.Majd kocsival odamegyünk.
Na,1 kor jön muter,aláírom és itthonról faxoljuk.
Aztmondta hogy ma vagy holnap már itt a pénz...de azért megvárom a holnapot hogy tuti legyen
Ja amugy ha kéne valakinek bizti...muter már 10 éve Hungáriánál van...vagyis most már Allianz...
ok, persze, de akkor szolj ha már tényleg tuti mert lenyakaznak....
Viszont valszeg neked (vagy valakinek) kell majd elmenni átvenni a suzukihollos ujpesti üzletébe. keresni Császár Andrist és hivatkozni rám,
ha megvan a cash kiálts!
vááááááááááááááááááááá
most hivott muter hogy már csak valami nyolatkozatot kell aláírnom hogy hobby szinten tolom a motocross...átfaxolni és utalják is a kesst
http://y8.com/tags/Motorcycle
sok nagyon zsír motoros játék
most ajánlgattak ac10-et akcioban 13-ért gondoltam egy probát megér,,
ha muter nem lenne biztosítós...mos én se tudnék kipuffot venni
Na,1 kor jön muter,aláírom és itthonról faxoljuk.
Aztmondta hogy ma vagy holnap már itt a pénz...de azért megvárom a holnapot hogy tuti legyen
Ja amugy ha kéne valakinek bizti...muter már 10 éve Hungáriánál van...vagyis most már Allianz...
Viszont valszeg neked (vagy valakinek) kell majd elmenni átvenni a suzukihollos ujpesti üzletébe. keresni Császár Andrist és hivatkozni rám,
ha megvan a cash kiálts!
azt úgy fogjuk kijárni , hogy cserélünk motrokat mert a sajátját az ember sajnálja ilyesmire
asszem lenesnek most mintha az lenne fönt a gépen
most hivott muter hogy már csak valami nyolatkozatot kell aláírnom hogy hobby szinten tolom a motocross...átfaxolni és utalják is a kesst
15 napon belül utalniuk kell a lét...
ebből már letelt 10
de akkor addig nem jövünk el ameddig nem megyünk fel azon a meddőhányó részen....
meg kell ismételni a túrát mert ronisnak lett cipőtalpa
Ktm beindul még egy ilyen komolyabb ut után, vagy blokk csere megint?