Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőő. leszarom a karbit bazze csak legyen már kész,hagy menjek érte délután
ha unatkoznátok....
http://y8.com/tags/Motorcycle
sok nagyon zsír motoros játék
az a baj,hogy a korházba full crosscuccba vittek be...ugy meg nehéz letagadni a dolgot
jo az s12 ismerem, két éve egy szezont huztam le vele,csak azt vettem elölre hátulra, igen jo gumi, de itt a sziklásban nagyon hamar elfogy, és az árát is elég nehéz birni anyagilag, 18500 ft,,,
most ajánlgattak ac10-et akcioban 13-ért gondoltam egy probát megér,,
Szerintem egyáltalán nem kellett volna elmondani hogy motoroztál, hanem pl cseresznyét szedtél tavasszal vagy elcsusztál a jégen vagy tudod te valami hasonló egyszerű mutatvány és akkor nem kéne magyarázkodni meg faxolgatni hanem dölne a cash.....
ez volt a reklám helye
ha muter nem lenne biztosítós...mos én se tudnék kipuffot venni
Jó,az nempara,tudom hol a kereskedés.Majd kocsival odamegyünk.
Na,1 kor jön muter,aláírom és itthonról faxoljuk.
Aztmondta hogy ma vagy holnap már itt a pénz...de azért megvárom a holnapot hogy tuti legyen
Ja amugy ha kéne valakinek bizti...muter már 10 éve Hungáriánál van...vagyis most már Allianz...
ok, persze, de akkor szolj ha már tényleg tuti mert lenyakaznak....
Viszont valszeg neked (vagy valakinek) kell majd elmenni átvenni a suzukihollos ujpesti üzletébe. keresni Császár Andrist és hivatkozni rám,
ha megvan a cash kiálts!
amúgy húzta a szememet egy másik meredély de azt nem merném megpróbálni ejtőernyő nélkül pedig biztos ki lehetne járni...legközelebb mutatom

azt úgy fogjuk kijárni , hogy cserélünk motrokat mert a sajátját az ember sajnálja ilyesmire
na szóval akkor nemsokára hazajön muter,elmondja pontosan hogy mivan,aztán szerintem ma vagy holnap meg is tudnád nekem rendelni a cuccot
Lenesnek most is az van fent.... Nem rossz gumi nekem is volt már olyanom.... de azért az s12 sokkal jobbb..... mondom szerintem....
én nem

asszem lenesnek most mintha az lenne fönt a gépen
akkor még tuti hogy legalább 2hétig elhúzzák, nem szokták elkapkodni....
vááááááááááááááááááááá
most hivott muter hogy már csak valami nyolatkozatot kell aláírnom hogy hobby szinten tolom a motocross...átfaxolni és utalják is a kesst
tehát 5 percig maradunk ...milyen idióták vagyunk...odalátogatunk és mindjárt nekiállunk készíteni rendes mumust
kérdés,,: valamelyikötök kiprobálta már a michelin ac 10-est,? ha igen akkor milyen, nem törik,?
köcsög kurva biztosító még mindig nem utalt....
15 napon belül utalniuk kell a lét...
ebből már letelt 10
millyen meddöhányás,,,,,?
ujj cipö, ujj ember,, ujj élet,,
egyeztetünk időpontot, aztán go......
de akkor addig nem jövünk el ameddig nem megyünk fel azon a meddőhányó részen....
mi a zsír ? szewa
meg kell ismételni a túrát mert ronisnak lett cipőtalpa
Szevasz Zoozee....
Ktm beindul még egy ilyen komolyabb ut után, vagy blokk csere megint?
na ebédszünet ti meg gondolom alszotok