Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mehetek érte? 9ig elindulok...
jó estét sziasztok . Jani lesz valami a hétvégén?
Csao
Majd összetöröd
Sziasztok!
eddig is az volt nem ?
vagy már 144 helyett,inkább 136 al volt menni?
Bizony bizony....nagy okosság, én ma rájöttem...hanyattbaszós:P
én is úgy tervezem hoyg nem fog 130nál többet menni...de nagyon kerekezős lesz
Nagyon zsír lett a motyóm. Köszi Döme... Élvezkedek azóta is, az igaz, h 120 körül már szétforogja magát, de 100ig amit művel az issstenkirályság!
ha esetleg elkészülsz máma,hívj nyugodtan.képes vagyok este is kimenni érte
Gyári állapotú volt mindkettő mikor (először) beszart!
VSO Dvix to DVD a progi neve, rém egyszerű....
Szia!
Hát nézd, az FSE biztos különbözik a KX-től...
Kilazítod a kifliket, leveszed a kereket, kihúzod a telókat.A tetején (vagy az alján-motorja válogatja) kicsavarod a két csavart (kupakot) kiöntöd az oljat, kiveszed a rugókat, leveszed a porvédőket, kirántod az alsócsúszóvillát a felsőből...
Dióhéjban ennyi......
Összeszerelés fordítva, nekem szűk fél óra alatt megvolt a kettő...
megyek a teszkóba
na lépek szögelek 1 supermotót ........ csak 1 kávéra álltam meg mert kiszakad a fejem
nincs videokamera még
de kérek kölcsibe egyet fölszupermotóznánk a mumusra ...gyurika , hogy örülne neki
mehetünk csobánkára gyurika motorjával?ma!
szia lenes
amit a nagymező utcában egy pincében tekernek azt azért ne a kokusan számlájára karcoljátok
nem törik de ha egy kicsit elkopik nem tul jól fog sárban kb egy kategória a mitas c 10 -el
Azért nekem csak sikerült az eddigi 2 KTM-emen 3x cserélni/tekercseltetni a "csodálatos" Kokusan állórészt...
igazolt

az a baj hogy tőlünk nem is kérdezték....autóómatice beirták hogy hivatalos crossversenyen stb....
most meg azért kellett ez a buzi nyilatkozat...hogy fizessenek,mert azolt sportóknak nem fizetnek...mekkora geciség már
hogyne lehetne, nekem is volt már olyan, betoltam a kezembe a hűvelyk ujjamat tövig, bevittek a korházba, rajtam volt még a csizma, meg a nadrág, felűl meg egy sima polo, kérdezték mit csináltam, mondtam fociztam,, kicsit röhögtek de beirták,,