Szia!
Hát nézd, az FSE biztos különbözik a KX-től...
Kilazítod a kifliket, leveszed a kereket, kihúzod a telókat.A tetején (vagy az alján-motorja válogatja) kicsavarod a két csavart (kupakot) kiöntöd az oljat, kiveszed a rugókat, leveszed a porvédőket, kirántod az alsócsúszóvillát a felsőből...
Dióhéjban ennyi......
Összeszerelés fordítva, nekem szűk fél óra alatt megvolt a kettő...
az a baj hogy tőlünk nem is kérdezték....autóómatice beirták hogy hivatalos crossversenyen stb....
most meg azért kellett ez a buzi nyilatkozat...hogy fizessenek,mert azolt sportóknak nem fizetnek...mekkora geciség már
hogyne lehetne, nekem is volt már olyan, betoltam a kezembe a hűvelyk ujjamat tövig, bevittek a korházba, rajtam volt még a csizma, meg a nadrág, felűl meg egy sima polo, kérdezték mit csináltam, mondtam fociztam,, kicsit röhögtek de beirták,,
vagy már 144 helyett,inkább 136 al volt menni?
Hát nézd, az FSE biztos különbözik a KX-től...
Kilazítod a kifliket, leveszed a kereket, kihúzod a telókat.A tetején (vagy az alján-motorja válogatja) kicsavarod a két csavart (kupakot) kiöntöd az oljat, kiveszed a rugókat, leveszed a porvédőket, kirántod az alsócsúszóvillát a felsőből...
Dióhéjban ennyi......
Összeszerelés fordítva, nekem szűk fél óra alatt megvolt a kettő...
de kérek kölcsibe egyet fölszupermotóznánk a mumusra ...gyurika , hogy örülne neki
az a baj hogy tőlünk nem is kérdezték....autóómatice beirták hogy hivatalos crossversenyen stb....
most meg azért kellett ez a buzi nyilatkozat...hogy fizessenek,mert azolt sportóknak nem fizetnek...mekkora geciség már