egyenlőre nem, csak ha nagyon erősködnének a természetkárosítók és erdészek, akkor tudjam, hogy mennyivel kellene számolnom... Jelenleg olyan 80e lenne a reg adóm...
Ha leszedted a porvédőt és a zégert, valóban csak szét kell rántani....
Vigyázz hogy lehetőleg tiszta helyen szerelj, ne menjen kosz a telóba....kb 2 hét alatt ki is végzed, ha nem.
Szevasztok.Elsö teloban kell szimeringet cserélnem,az olajat már kiöntöttem a szárakbol,egy kis benyával kiszabad öblögetni a szárakat?vagy felesleges?
hogy lehet kideríteni, hogy mennyi regadót kell a 2005-ös 250-es Gas Gas-omra befizetni?
egyszer mutattatok egy táblázatot, esetleg meg van még v.kinek?
Vaccap?
Mentem ma egy karikát egy szr660 al
kicsit furcsa volt gipszben
egyenlőre nem, csak ha nagyon erősködnének a természetkárosítók és erdészek, akkor tudjam, hogy mennyivel kellene számolnom... Jelenleg olyan 80e lenne a reg adóm...
Vigyázz hogy lehetőleg tiszta helyen szerelj, ne menjen kosz a telóba....kb 2 hét alatt ki is végzed, ha nem.
csak még szét sem sikeürl huzni kiszedtem a porvédöt,zégert és elvileg szétkéne jönnie ha erösen megrántom legalábbis a 25ösnél igy volt
Vagy velencében vagy gondolás?
Nálam a cucc!
csak nem Velence?
hogy lehet kideríteni, hogy mennyi regadót kell a 2005-ös 250-es Gas Gas-omra befizetni?
egyszer mutattatok egy táblázatot, esetleg meg van még v.kinek?
Nem hagyom abba a mocizást, csak ezek már évek óta itt porosodnak nálam. A buksit meg már régóta szeretném lecserélni.
Megfordítottam a mocimat lefelé a hátsó keréken.... kurva ügyas vagyok (vagy ügyes kurva?)
Ha esetleg valakit érdekel...... eladó:
Acerbis enduro kabát: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind mez: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind nadrág: Kék/Fekete/Sárga, 32-es méret.
Lazer buksi: Kék/Fekete/Fehér, XS(53-54) méret.
Spy Targa szemcsi: Szürke/Fekete.
Érd: foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936