Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IS!
Az egész!
Reggeltől estig!
Viszek kannában benzint!
alagút ?
Juteszembe!
Május 2 tise?
Mehetnénk kicsit motorolni, hamár ledolgozzuk a héten azt a napot. . .
Na joccakát!
Holnap!
Ja
hát apriliát vett és a gyárba is néznek , hogy jéé ilyet is csináltunk ? nincs alkatrész.....de nem a milléhez hanem leonardohoz.....

amúgy összepattintotta kocsiját de nem vészes ......mert a csajáé
Utána vállalhat bérfűrészelést!
Van, igen, bár az is közelebb áll egy körfűrész-tárcsához kinézetileg mint egy fogaskerékhez...de 1-2e km-re még tán megteszi.
Először nézd végig a bowdent, hogy hol akad-feszül. . .
Köszi döme és zooze!
holnap megnézem amúgy 2 csavar fogja vagy 3 a gázt ha széttszedtem utánna bonyolult összerakni?
énis motorozniiiii akarok mááááár
Zoozee!
Mi van Millével?
azelőtt nem is kéne

annyi szar dolgom van , hogy agyvírzíst kapok ...de megoldom pár nap és utolérem magam ....
mindenhez most jön alkatrész egy hullámban ..eddig itt parkoltak és nem fértem el tőlük a hétvégén meg mindenki motorolni akar
jajj hoztak egy olyan robogót ami veri honort ...ha nekiállok jövő héten nyomok fotót
durva lesz? 14es lánckerék az oda fog baszni nem? picit parázok tőle
UGYE?
szerintem ahogy a kézvédőt csináltad akkor akasztottad ki a gázodat.....
szivatóval semmi mert arra leáll ha meleg.......
mindenképpen gázbowden a ludas
zsíros 5-6 felé tudok menni leghamarabb szerintem
jó......csak előtte azért menjél vele egy karikát legalább mielőtt agyonszervezed magad....

holnap reggel el kell mennem zsemberyhez gyorsba(motorral megyek) mert oda is jött egy pár cuccom és utána befejezem a gépedet és csörgetlek , hogy mikor kéne jöjjél
Zoozee!
erre valami ötleted?
hát ez nem a "legszebb"........nah de remélem,hogy ezután a szervíz után,ebben az idényben többet nemlát szerelőt a motor
szewasztok...
csak mert akkor elkezdeném szervezni a szombati motorzást

Mehetek érte holnap?
ez már lassan kormányzár lesz

gyurika van egy jó meg egy rossz hírem........
vicceltem csak jó van ...nincs kész a motorod

de majdnem kész lett .....holnap megyünk vele.......szerintem leghamarabb késő délután csobánkáig elviszem mindjárt csinálunk egy filmet is