hellósztok!
olyan kérdésem lenne hogy ugye vettem 1 kézvédőt és le kelett vennem a gázkart h fel tudjam rakni a kézvédőt! és elötte beindítottam jó volt meg minden!
levettem a kipuffot mert egy kicsit kifújt meg meg volt tekerve a nyaka és ki lett vágva belőle 1 darab és meg lett csinálva ma felraktuk a kipuffot és el akarom indítani és nem akart indulni kivettem a gyertyát hátha valami gondd van vele!nem volt vele semmi
rugásra nem indult semmi képpen!
erre legurultam a dombon és 2 be elindult de úgy pörög mintha folyamatosan csutkánn húznám neki semmi alapjárat semmi mi lehet a bajj?
siber fennakadt volna? de gázt meg tudok húzni
szivatóval lehet valami?
segítsetek légyszives fontos lenne!
előre is köszi
Azért ne ess hanyatt!
Aztán találtam némi rozsdát az alsó csapágyon. . .
Mi újság? Kidolgoztad magad?
Mekkora kislánckerék köll neked? Találtam vagy 4 db-ot az egyik dobozomban, hátha van közte olyan amit keresel...
Döme: 41188-as hozzászólást légyszi nézdd meg
olyan kérdésem lenne hogy ugye vettem 1 kézvédőt és le kelett vennem a gázkart h fel tudjam rakni a kézvédőt! és elötte beindítottam jó volt meg minden!
levettem a kipuffot mert egy kicsit kifújt meg meg volt tekerve a nyaka és ki lett vágva belőle 1 darab és meg lett csinálva ma felraktuk a kipuffot és el akarom indítani és nem akart indulni kivettem a gyertyát hátha valami gondd van vele!nem volt vele semmi
rugásra nem indult semmi képpen!
erre legurultam a dombon és 2 be elindult de úgy pörög mintha folyamatosan csutkánn húznám neki semmi alapjárat semmi mi lehet a bajj?
siber fennakadt volna? de gázt meg tudok húzni
szivatóval lehet valami?
segítsetek légyszives fontos lenne!
előre is köszi
Jóvanna bűrbe megyek.De csak azé me villogni akarsz velem mi?:D