Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor megbeszéljük ezt a szombatot,ha holnapra összeáll a gép...mert jó lenne bizony ,mondjuk egy 13:35ös tali sulimnál... ? aztán olyan 45 felé elindulnánk,gyálra kiérünk negyed óra alatt ha tempózunk,aztán meg lájtos dobogó... hmm?
Viszont 2 be gyönyörűen jön az eleje..
van 1-2 alkatrészem ktmhez,aztán eladok 1-2t
jóaz...nekem is olyasmi lesz szerintem
Minek mész Gyálra?Gumma?
Mehetünk, de szólok h most kiló20 a vége nálam.
evlileg motorral megyek suliba,aztán ki kell ugranom gyálra...szóval akár jöhetsz is velem,aztán hazafele megyünk mondjuk egy dobogókövet. ha érdekel 12:30kor v 13:40kor végzem...
Pont ez a kihívás benne!

Meglátod, ha késő este megjelenik itt akkor majd csak mesél és mesél...................ja és majd elmondja, hogy egy picit kipróbálta a motorkádat, hogy a kis mókus amit beletett rendben szalad-e a kerékben!

Zoozee szereti a kihívásokat!
Ok, akkor szombaton a sulid ablaka előtt fogok akkora baszott nagy gumifüstöt nyomatni, hogy hazazavarjanak. Az úgy jÓ?
Úgy a fasza, ha nem látsz:D
szombaton délelőtt suli,délután vendégek..vasárnap délelőtt,kora délután jó...de még nem az igazi,mert át kéne gumizni
Ne aggódj töki:)

Hétvégén megyünk veretni egyet?
alig van pilács...szal nehezen láthat motorozni akarok remélem holnap mehetek érte
Nyugi Gyurika!

Zoozee-nál jó kezekben van!

És azt hallottam, hogy imád sötétben sirató falakat mászni! Biztos azért nincs itt mert jelenleg is eme káros szenvedélyének hódol!
apátok faszát

Milyen jól elröhög itt mindenki azon, hogy siratózik a Gyurika motorja a Zoozee segge alatt

és közben tényleg!
De a motorod hol a faszban van már?

Jah persze...siratózik csobákán:D
Szerintem már Zoozee is mindent megtesz, hogy végre kész legyen a motor és egy kis nyugalma legyen!
az első jóval olcsóbb ám
mert van itthon első meg azt könnyebb csereberélni.
Mé nem hátra baszol nagyobbat?
elől 17es lkerék van most,kipróbálom 14essel,ha nagyon durva akkor 15.... hááát Lenes,nem hiszek neked pedig ha kész lenne,tényleg kirongyolnék érte még ma
most látták zozit csobánkán egy szupermotóval siratózni nemtudjátok vett egyet?
Szia Ákos!

Küldök mail-t!
Köszönöm a jóindulatot
Reméljük a legjobbakat, bár megvallom őszintén, h így dinamikusabban sokkal jobb a városban, nem arról van szó h eddig nem volt az, de most...nagggyon bejön.
Alig akartam letenni