akkor megbeszéljük ezt a szombatot,ha holnapra összeáll a gép...mert jó lenne bizony ,mondjuk egy 13:35ös tali sulimnál... ? aztán olyan 45 felé elindulnánk,gyálra kiérünk negyed óra alatt ha tempózunk,aztán meg lájtos dobogó... hmm?
evlileg motorral megyek suliba,aztán ki kell ugranom gyálra...szóval akár jöhetsz is velem,aztán hazafele megyünk mondjuk egy dobogókövet. ha érdekel 12:30kor v 13:40kor végzem...
Meglátod, ha késő este megjelenik itt akkor majd csak mesél és mesél...................ja és majd elmondja, hogy egy picit kipróbálta a motorkádat, hogy a kis mókus amit beletett rendben szalad-e a kerékben!
elől 17es lkerék van most,kipróbálom 14essel,ha nagyon durva akkor 15.... hááát Lenes,nem hiszek neked pedig ha kész lenne,tényleg kirongyolnék érte még ma
Köszönöm a jóindulatot
Reméljük a legjobbakat, bár megvallom őszintén, h így dinamikusabban sokkal jobb a városban, nem arról van szó h eddig nem volt az, de most...nagggyon bejön.
Alig akartam letenni
Meglátod, ha késő este megjelenik itt akkor majd csak mesél és mesél...................ja és majd elmondja, hogy egy picit kipróbálta a motorkádat, hogy a kis mókus amit beletett rendben szalad-e a kerékben!
Zoozee szereti a kihívásokat!
Hétvégén megyünk veretni egyet?
Zoozee-nál jó kezekben van!
És azt hallottam, hogy imád sötétben sirató falakat mászni! Biztos azért nincs itt mert jelenleg is eme káros szenvedélyének hódol!
Milyen jól elröhög itt mindenki azon, hogy siratózik a Gyurika motorja a Zoozee segge alatt
és közben tényleg!
Jah persze...siratózik csobákán:D
Küldök mail-t!
Reméljük a legjobbakat, bár megvallom őszintén, h így dinamikusabban sokkal jobb a városban, nem arról van szó h eddig nem volt az, de most...nagggyon bejön.
Alig akartam letenni