vasárnap letudjuk dobni,bepasszírozzuk a buszba... nem tom mi a rák lehet, 1x csak se kép se hang..mentme lájtosan 50nel,aztán hopp,csúsztam 10 métert...aztán kikuplungoltam...
agyívírzís ...
holnap megnézzük hol nyomja olajat ...
ezért nem jó ilyenkor este menni vele nem látja az ember mi van ...de itt még néztük is meg mentem is vele.....
na mindegy megoldjuk...csak szopás ....remélem kicsi a bajság
mondtam hogy siratózni kellett volna vele mert ott egyhelyben észrevesszük , hogy elszakad egy cső vagy akármi
hát gondolom..dugó 50-60,hajtókar szintúgy,hengerről nem mondok semmit pedig már virultam. hát ez van,nem akarok visszaülni kéttére,városba,túrázni,meg pályázni,így vegyesre az nem az igazi
tettünk bele molos olajat..
jöttem haza egomból,500 méterre voltam a háztól,amikor átmentem egy vasúti átjárón,lájtos kettőbe,húztam egy közepes gázt,majd kerék blokkolt...azt hittem elszakadt a lánc vagy valami,de sajna nem...kinyomta az olajat valahol és putty.
nem mai darab...1990-es, fordított telós, 2700-es idomokkal..ja, 250-es..
asszonynak van egy kis pénze, megelőlegezte nekem....:-)
Ugyan még a 450-esre is össze kell kapni a lóvét, de valahogy meglessz...
szia andris ..nem tudom döme megnézi a gyári hajtókar árát ....
utángyártott nincs is talán belőle vagy nem érdemes foglalkozni vele csak ha nagyon kedvező áron jutsz hozzá .....és persze ha nem szar a minősége
azért nem hívtam mert összeraktam a lovát és egész nap melóztam vele.....
reggel meg cbr-rel mentem alkatrészért törökbálintra és kifogyott a benzin belőle...majdnem megőrültem
hát ha van még benne olaj most is talán nem olyan nagy a baj