Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is itt vagyok...csak vacsoráztam
mi itt vagyunk a haba z-vel
készülünk az estére, és ktm es videókat nézegetünk!
Menjetek is kötsögök......egyszer vagyok itten akkor is itt hagytok!
Andris, Döme, Atis hol vagytok?
rég voltál nővel? csak a kecske maradt vagy mi van veled? na én lépek asszem,csőcső
Látom nagyon ráérsz Hans Turkish!
Végre hogy visszatértél köreinkbe!
Aki ma eljön velünk a vadorzóba, nem jár rosszul, MERT rögtönzött gasgas tali lesz, meg főiskolás buli
szóval hajrá!
www.vadorzo.hu
kukk ide
Különben is, mi a bajod a kacsákkal? Tök aranyos jószágok
Ha majd beindul a licit a nyesvedt agyon bebüdösödött, gombás és fejszagú sisakodra akkor bezzeg meg, hogy fogsz örülni, hogy már valaki felajánlott két kecskét meg egy rühes macskát!
Na ugye!
Eladod az egyik kecskét (a bakot), a macskát meggyógyitod (jó lesz egérfogónak) a másik kecskét (a nőstényt) meg esténként majd felhúzhatod
Mond, hogy nem vagyok jó üzletember? Bizniszmen öcsém, bizniszmen
de nem főztem meg hanem azért nem ment normálisan,csekély volt benne a kompresszió és nem égette el mindet amit kapott de most meg fog gyógyúlni járatás az szép lesz.csuklómmal kell kezdenem majd valamit
Én mindig tudtam, hogy motorgyilkos vagy Büszke vagyok rád
A viccet félretéve, már nem mai a kicsike ugyebár......és egy kis szivműtét még neki sem árt, csak ha kész lessz akkor vigyázz rá és becsüld meg......meg fogja hálálni, majd meglátod!
elmentek ti a fenébe Janikám mit szólsz hogy új dugó kell a kicsikémbe?
Fogom Én még látni az elejét is Döme.......majd amikor ki kell húzni Téged a patakból
Te meg kapsz egy kacsát oszt jó van
Én adok érte egy tyúkot meg 10 tojást
jól nézzétek meg utoljára a bringám elejét, mert ezután csak hátulról látjátok...
Másrészt szerintem túl olcsón adod, EMBEREK LEHET LICITÁLNI A NAGY BGÁBOR BUKÓJÁRA!
Ne tagadd, azért mész Ertzbergre, hogy utána photosohppal odarakhasd az arcodat valamelyik versenyző helyére!
azaz lazer.... a dömére ne is hallgassatok! utcai endurós... csak szívózik velünk!
Ezentúl bukó nélkül mész? Ne hidd, hogy annyira profi vagy !
nekem is van egy...cms kék-szürke, progrip szemcsivel 2 lencsével,M-es és 20 pénz...
van egy eladó laser cross bukóm! dupla d gyűrűs versenycsattos, piros-fehér-fekete. 2éves
15e Ft ha valakit érdekel
(a képeken az szokott rajtam lenni)
nekem sincs még vas talán majd péntek szombat, hétfő? de már hiányzik a picike
szia andriskám alkítom át az adatlapom a te szájízed szerint
mondtam már hogy benne vagyok...olyan öreg vagy hogy már erre sem emlékszel...
sajnálom..nem én tehetek róla...
aggyá pénzt és elhozom most....
ezt hallgatjuk már 1 hete...
akkor jó