Látom nagyon ráérsz Hans Turkish!
Végre hogy visszatértél köreinkbe!
Aki ma eljön velünk a vadorzóba, nem jár rosszul, MERT rögtönzött gasgas tali lesz, meg főiskolás buli
szóval hajrá! www.vadorzo.hu
kukk ide
Különben is, mi a bajod a kacsákkal? Tök aranyos jószágok
Ha majd beindul a licit a nyesvedt agyon bebüdösödött, gombás és fejszagú sisakodra akkor bezzeg meg, hogy fogsz örülni, hogy már valaki felajánlott két kecskét meg egy rühes macskát!
Na ugye!
Eladod az egyik kecskét (a bakot), a macskát meggyógyitod (jó lesz egérfogónak) a másik kecskét (a nőstényt) meg esténként majd felhúzhatod
Mond, hogy nem vagyok jó üzletember? Bizniszmen öcsém, bizniszmen
de nem főztem meg hanem azért nem ment normálisan,csekély volt benne a kompresszió és nem égette el mindet amit kapott de most meg fog gyógyúlni járatás az szép lesz.csuklómmal kell kezdenem majd valamit
Én mindig tudtam, hogy motorgyilkos vagy Büszke vagyok rád
A viccet félretéve, már nem mai a kicsike ugyebár......és egy kis szivműtét még neki sem árt, csak ha kész lessz akkor vigyázz rá és becsüld meg......meg fogja hálálni, majd meglátod!
van egy eladó laser cross bukóm! dupla d gyűrűs versenycsattos, piros-fehér-fekete. 2éves
15e Ft ha valakit érdekel
(a képeken az szokott rajtam lenni)
készülünk az estére, és ktm es videókat nézegetünk!
Andris, Döme, Atis hol vagytok?
Végre hogy visszatértél köreinkbe!
Aki ma eljön velünk a vadorzóba, nem jár rosszul, MERT rögtönzött gasgas tali lesz, meg főiskolás buli
szóval hajrá!
www.vadorzo.hu
kukk ide
Ha majd beindul a licit a nyesvedt agyon bebüdösödött, gombás és fejszagú sisakodra akkor bezzeg meg, hogy fogsz örülni, hogy már valaki felajánlott két kecskét meg egy rühes macskát!
Na ugye!
Eladod az egyik kecskét (a bakot), a macskát meggyógyitod (jó lesz egérfogónak) a másik kecskét (a nőstényt) meg esténként majd felhúzhatod
Mond, hogy nem vagyok jó üzletember? Bizniszmen öcsém, bizniszmen
A viccet félretéve, már nem mai a kicsike ugyebár......és egy kis szivműtét még neki sem árt, csak ha kész lessz akkor vigyázz rá és becsüld meg......meg fogja hálálni, majd meglátod!
15e Ft ha valakit érdekel
(a képeken az szokott rajtam lenni)
aggyá pénzt és elhozom most....