Andris!
Az elő 10 defekt még nem idegesítő, de a 30. után már fölmenne az agyvizem...
Amúgy cseréltünk már otthon mousse gumit, a tapasztaltaknak kb 10 perc...
Én nem baszakszom a gumijavítással és kész!
Azt hiszem mindenre válaszoltam.
ja és volt olyan is hogy tényleg lejjebb kellett volna ereszteni a nyomást, mert tiszta sár volt minden...na mousse gumival ezt nem játszod el..ráadásul állandóan gumisnál kell gumit cserélned,mert otthon lehetetlenség felrakni, egyedül...
osztom ezt a nézetet...különben is..egy igazi endurós tudjon gumit cserélni!
Egyébként tavaly, Szajkó zolival kb. 10 perc alatt cseréltünk egy belsőt..nem hinném hogy ez olyan nagy kiesést jelent a túrán...
külömben a bib mousse-ról annyit , hogy jó ez a defektmentesség ...de a guminyomás variálás lehetősége megszünte miatt nagy picsa ....ezért nem erőlteti senki........főleg ennyi pénzért
a verseny az kívételt képezhet érthető okok miatt..........de ott se esküsznek rá
Jaja, talakoztunk Domevel, nagyon szep a gep! Visszafele bekaptuk a brutal esot, eleg jol neztunk ki a vegere. Sasoljatok meg Robi csizmajat! Atszurta elolrol egy fadarab, de ugy hogy az oldalan jott ki! Valahogy a laba meguszta, irdatlan mazlival.
Ott a verseny, ott kell ügyesnek lenni!
Az elő 10 defekt még nem idegesítő, de a 30. után már fölmenne az agyvizem...
Amúgy cseréltünk már otthon mousse gumit, a tapasztaltaknak kb 10 perc...
Én nem baszakszom a gumijavítással és kész!
Azt hiszem mindenre válaszoltam.
Kiküldjem az öcsémet hogy menjen fel rajta babettával?
Egyébként tavaly, Szajkó zolival kb. 10 perc alatt cseréltünk egy belsőt..nem hinném hogy ez olyan nagy kiesést jelent a túrán...
a héten megyek a motorért,lehet hogy már holnap
Én ezentúl is használni fogom, mert rühellek defektet javítani...
a verseny az kívételt képezhet érthető okok miatt..........de ott se esküsznek rá
de crosspályára...ha nincsenek éles kövek rajta..akkor nempara
Eddig mindig a gumimban volt, sose kellett baszakodnom az erdőben...
inkább cserélünk belsőt a pályán párszor...
Kicsit húzós....