most csizmavétel előtt állok mert lejárt 3 éves szerződésem oxstarral és gondoltam megnézem ezeket mert nagyon kényelmesek ....de ha puding akkor inkább a régi fajtából egy jobbat ....
Én szivesen felajánlok GasGas motorokat bérlésbe, de "sajna" vannak olyan arcok akik már megvették azokat a motorokat amiket lehetett bérelni!
Az egyik az Andris, a másik az Attila, a harmadik Dorogi srác
Igaz van még talonban egy EC 300 és egy FSE is de azért az nem úgy megy, hogy akkor most bérlek egy vasat és irány egyből Erdély!
De a témára nyitott vagyok!
olyan témába szeretném a véleményeteket bár tudom , hogy ti nem motoroztok de hátha hallottatok valamit ... ilyesmi csizmák jönnek mostanság divatba és egyre több gyártó rukkol elő vele ...aminek már nem a hagyományos vasalt orra és varrt talpa van hanem egy kemény műanyag talp és rajta egy könnyű hajlékony ám a frekventált helyeken azért úgytűnik megfelelő védelmet nyújtó bőr / műanyag felsőrész/ha felveszed edzőcipőre hasonlító érzés jelentkezik már első felvételnél is ...kérdésem szerintetek jó cucc ,tartós, véd megfelelően...esetleg valaki használt már ilyet ?
John, TISZTÁBAN VAGYOK VELE hogy a túra miről szól...én csak azt merészeltem mondani hogy így viszont sajna elvesztünk egy csomó jó arcot...akik így inkább ugye elmennek másokkal oszt" akkor már ott is maradnak...legalább azt lehetne felajánlani nekik hogy kedvezményesen bérelhessenek GG-t a túrára (ha van kedvük)..így jöhetnének is + talán még bele is szeretnének a márkába és lehet hogy vennének később....
Te den is feszegetem a témát, még a végén az "öregek" kiközösítenek, oszt kénytelen leszek KTM-et venni...
Na azaz.......ugye, hogy ritykó? Az Andris nagy haverja, bár Én egyfolytában mondom neki, hogy egy olyan csinos barátnő mellett mint az övé Én biztosan nem tartanék még egy ilyen gyereket is! Na de hát az Andris tudja....nem?
szewasztok ! tegnap voltam csiki begébe bár ti nem tudjátok hol van mert nem jártok arra
ja és előtte beugrottam mcdonaldsba és láttam ott egy fura figurát és eszembe jutottatok egyből .....
a múltkor nem egy vékony feketehajú srácól dumáltatok akinek elől ilyen furcsa fufruja van és biztos, hogy homokseggszurkáló ?
Andriskám, a GasGas Kalandtúra egy marketing esemény és idén még jobban az lesz mint eddig valaha is volt!
GasGas Kalandtúra! Én is szívesen látnék jó arcokat, de ez a túra most egy kicsit másról szól!
A kitartásról, a megbízhatóságról, a pontosságról, a harcról, a bánatról és természetesen az örömről!
De legfőképp arról, hogy ezen a túrán egy hűséges paripa bizonyítja a rátermettségét...........a GasGas
Persze, hogy triálról beszélek!
Vasárnap........BGábor........Döme pádre........és John Türkish.......3 GasGas TXT 280.........és sok-sok esés...........kelés...........esés..........kelés........Ist
enem, de szép is lesz..........csak kell egy jó helyszín!
Az egyik az Andris, a másik az Attila, a harmadik Dorogi srác
Igaz van még talonban egy EC 300 és egy FSE is de azért az nem úgy megy, hogy akkor most bérlek egy vasat és irány egyből Erdély!
De a témára nyitott vagyok!
Te den is feszegetem a témát, még a végén az "öregek" kiközösítenek, oszt kénytelen leszek KTM-et venni...
ja és előtte beugrottam mcdonaldsba és láttam ott egy fura figurát és eszembe jutottatok egyből .....
a múltkor nem egy vékony feketehajú srácól dumáltatok akinek elől ilyen furcsa fufruja van és biztos, hogy homokseggszurkáló ?
GasGas Kalandtúra! Én is szívesen látnék jó arcokat, de ez a túra most egy kicsit másról szól!
A kitartásról, a megbízhatóságról, a pontosságról, a harcról, a bánatról és természetesen az örömről!
De legfőképp arról, hogy ezen a túrán egy hűséges paripa bizonyítja a rátermettségét...........a GasGas
Vasárnap........BGábor........Döme pádre........és John Türkish.......3 GasGas TXT 280.........és sok-sok esés...........kelés...........esés..........kelés........Ist
enem, de szép is lesz..........csak kell egy jó helyszín!