Amit kérdezel, fogalmam sincs
Ami a kerekeimbe kerül, tulajdonképpen egy habból készölt belső, ami nem kaphat defektet.
Olyan, mint egy nyomás alatt levő tömlő...
NNNAAA!
Ma elkezdtem bejáratni a Paripát!
Nem dicsekvésből mondom, (de dicsekvésből mondom) KIRÁLY a gép!
Viszont kaptam egy defektet, ami a mai nap végét jelentette...
Holnap belerakatom a mousse-t és soha többé nem lesz ilyen...
Szerintem Fot-on, bar nem biztos. Mi is jartunk ma arra de kinszenvedes volt.
Utana a Penci erdoben beestem vmi budos arokba ami beleszartak a vaddisznok vagy nemtudom, de mire kivakartam onnan magam azthittem megfulladok.
Szombaton meg Csobanka + Dorog volt, de szegeny Attis GG 300-a megadta magat amikor mar bent voltunk Dorog melyen vhol, de kicibaltuk egy drottal pikk-pakk egy jo 3 ora alatt.
hova? nem kaptam,se az xlzx@citromail.hu-ra se a deli.gyuri@t-online.hu-ra küldd plz még1x..szegény motorkám nagy bajban van kéépzeld... viszont mentem ma fater dljével...hát embörök...megy az a gép:D 1es nagyon kapaszkodós alattam 103at megy 10500nál tilt. lámpától indultam 2ben 5ezres fordulattól csutka,behajoltam plexi mögé és így 2 másodpercen belül mikor 90et mutatott az óra már 40centivel feljebb volt a plexi,szóval emeli is a kis pofiját zsír gép!
na igen csak a cseppnyi megtakarított 40ezer ftomból gumit szerettem volna venni meg motorozni egy kicsit...és így is lógok anyunak már 30cal...rx most így lesz kb 45-50 munkadíjjal együtt...így már 40nel fogok lógni, nyáron dolgoozk majd visszafizetem és pont semmi nem fogok motorozni,jó lesz...
Ami a kerekeimbe kerül, tulajdonképpen egy habból készölt belső, ami nem kaphat defektet.
Olyan, mint egy nyomás alatt levő tömlő...
Ma elkezdtem bejáratni a Paripát!
Nem dicsekvésből mondom, (de dicsekvésből mondom) KIRÁLY a gép!
Viszont kaptam egy defektet, ami a mai nap végét jelentette...
Holnap belerakatom a mousse-t és soha többé nem lesz ilyen...
nézd meg a fóti videókat
nesze neked sirató
Kedden meglessük, mi baja a vasnak. Andrisna soha sem volt vele ilyen baja...
Utana a Penci erdoben beestem vmi budos arokba ami beleszartak a vaddisznok vagy nemtudom, de mire kivakartam onnan magam azthittem megfulladok.
Szombaton meg Csobanka + Dorog volt, de szegeny Attis GG 300-a megadta magat amikor mar bent voltunk Dorog melyen vhol, de kicibaltuk egy drottal pikk-pakk egy jo 3 ora alatt.
mindjárt fentlesz a videó
Merre van ez a hely?
Szegény Gyuri!
Nézd a jó oldalát, így lesz egy "zsír új" verdád!