Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek haza, ma már ne gyere!
Tank por és szutyok hegy
jóhogy
izgulsz mi ?
tank csurig tele és csili-vili?
Oksa, gyere, várlak
Felébredtél tündérmackó
hali Jani
megoldódni láccik a helyzet..szóval holnap vagy pénteken megek a motorért.
Tehát fostok a fórumozóknak kigondolt motorozásra Erdélyben...

Ezért megéri hajnalban írogatni...
Azért keztem azzal, hogy nem az Én világom a száguldós endúró! triálmotorral Isten tudja már hány ezer kilométert letúráztam és ott elég volt az a csizma is! Endúróval is inkább azt a területet keresem ahol agyalni kell, hogy lehet elmenni......neked ezt tudnod kell hisz már sokat voltunk együtt és akkor sem húztam neki!
Plusz, a triálban már bőségesen megtanultam elesni és ha baj van akkor már reflexszerűen tudom, hogy mit is kell csinálnom! Természetesen ha nagy sebességgel mennék akkor Én sem tudnék mit tenni, de ezért nem megyek úgy!
nekem is fel kéne állni a rohadt gép elől már végre ...volna dolgom is ..

na lépek ..majd leszek
az tényleg szép amikor átugrott a fa a csizmáján...szerencsére ritka az ilyen mutatvány
Na megyek dolgozni......
most nézem , hogy beindult a gasgas fórum aminek beindításában nekem is nagy szerepem van/ezért résztvehetek .......-mel a gasgas kalandtúrán már csak 55734 hozzászólás s megesszük az endurocross topikot
vagy fordítva...
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖM!
Ugye megölhetem?ugye igen?
Kérleeeeeeeek!
Hát nem tudom Jani...én már estem olyanokat hogy csak azért nem tört el a bokám, mert a csizmában lévő fémmerevítés megvédett...így is csupa zúzódás volt a bokám...olyan is volt hogy a hátsó kerék bekapta a lábam és felrántotta a sárvédő alá...arról nem beszélve hogy van úgy hogy előrecsúszik egy kicsit a lábam a csizmában és olyankor is szikrákat szór a szemem a fájdalomtól...pedig vas van az elejében...de nézd meg Harold fényképét hogy mit tud tenni egy faág még a régebbi hagyományos csizmával is...
vagy szervezek egy mentőexpedísönt csak ktm-ekből ami a motorjaik miatt bajbakeveredett gasgas advencsöröket visszahozza a civilizációba .............
esetleg ezt zsembery szponzorálná
így mi is mehetnénk
Irigykedsz? Nekem már nem kell a kis ratyifiú.......a Tiéd lehet
ej,ej..Jani...hát mit fogok mondani az Erikénak a bankban?
Én az endúrózások alkalmával is triálcsizmát viseltem és semmi bajom nem volt vele! Pedig az aztán tényleg hajlik minden irányba és szinte semmi védelme sincs! Bár az Én endúrózási stílusom (ha egyátalán lehet ilyet mondani) inkább hasonlít a triálra mint egy vérbeli endúrós mozgásra!
Magyarul Én szinte folyamatosan mászkálok a motoron, keresem az egyensúlyt és olyankor a lábam is mindenfelé kalimpál!
Szóval nekem elég a triálcsizma is! Nem szeretem az észtelen száguldozást, inkább a full technikás endúrózás jön be, oda pedig bőven elég az a védelem amit egy triálcsizma ad!
De örülnék ha más is hozzászólna mert a kérdés érdekes és sokmindenkit érint!
A McDonalds-es ratyinak is ezt súgtad a fülébe, mikor megraktad a salátáspulton?
Vagy azt is lehetne hogy akik akarnáank venni, de eljönnek vele a túrára, kapnak egy kis kedvezményt...na?Gyártom itt nektek az ötleteket...Kelemen Andris...marketingmanager...
kösz akkor megszólítom mikit ha megyek arra........
Hagyd magad, hamarabb szabadulsz