akkor vazze, adjatok GasGas ruhát, mer nekem biza nincsen!
Még a tavalyi GasGas-kalandtúra pólómat sem kaptam meg...
De azé" van egy GG sapkám..a Jani szerválta Mikiéktől (GG=GoldenGate...)
Persze André! Eddig meg! DE lehet hogy a csomagok között leszel elrejtve, mert nincs engedélyünk élőállat szállításra! [O16
bocs ezt nem tudtam kihagyni!
Ja és kötelező természetesen a gasgas ruházat viselése a versenyen a labancok között!
az én belsőmet teleöntöm finom itókával...szal ha kilyukad, ömlik majd belőle a nedü, amire mindenki oda fog jönni...de megmondom hpogy csak akkor kapnak, ha kiveszik a belsőt...és beteszik az újat!
Pont a milliomos biztosítási ügynök panaszkodik?
Mindegy, nekem lesz és SENKINEK SEM FOGOK SEGÍTENI!
Azért reméljük, hogy nem lesz annyi, mint tavaly...
Gyerekek, a bakony az endurozás paradicsoma magyarországon, ezt bátran merem állitani! Multhéten voltam ott előszőr de überkirály... (voltam már pár helyen) JÖVŐ HÉT VÉGÉN MEGYÜNK ERZBERGBE! RÉGI RÉGI ÁLMOM VÁLIK VALÓRA www.erzberg.at
Lehet hogy ez igaz, de arra ne számítsatok hogy túra előtt mindenki dobálni fogja a 80ezer forintokat hogy hadd vegyen már mousse gumit...többek között nekem sem lesz pénzem rá..elég összegyűjteni az egyéb költségeket...
Mellesleg volt 1-2 tag aki ott idegeskedett hogy miért van már valakinek megint defektje, de a világért sem jött volna oda segíteni...na ennyit a jó haverokról..(természetesen nem Mikire gondoltam...pont ő volt, aki segített nekem a defektnél..na meg persze Szajkó Zoli, aki mindig ott volt ha baj volt)
Sziasztok
Valaki motorozott már a Bakonyban?(ha igen akkor milyen)
pénteken lemotorozunk érdről,és kiváncsi lennék h mire számíthatok......?
Amúgy Jani még mindig nincs 200-as gg?
Ja, megint a fehér csodával "hasitom" a levegőt! A Fiat Strada olyan mint a Royal Enfield Diesel! Keveset fogyaszt, de lagalább nem megy!
Szerintem vasárnap izi rájder Öcsém.......nos?
meg a bolyhos házi-papucsomat, meg....