hazaértem bazeg....
több mint 37 órája nem aludtam..és még versenyem is volt a közbe...
kb a 25. órában
gondolhatjátok hogy néztem ki....
mind1...jó volt eléggé
combig érő sár volt...szabadedzésen csak két kört mentem,mert nem akartam magam összesározni...időmérőre mentem cska be rendesen..addigra az extrások összevágták a nyomokat..azt a nap meg felszárította...
első futam szar volt...még szoknom kellett a motort...17 induló volt...17. nek fordultam a rajt után..aztán 14. nek végeztem...
második futam zsír volt
6. nak fordultam..két körig tartottam...aztán megelőztek 4 en
10. helyemet tartottam a leintésig..amit úgy ünnepeltem hogy a cél ugratónál beküldtem egy gecilájt nofoot ot
közönség tapsolt mint a picsa...gecijó volt...
endurós triál ahogy látom
egész jó lett..ahoz képest hogy tók új volt számomra agép
bemásolom a tegnap esti irományoamt,mert nincs kedvem bepötyögni mert kurva fáradt vagyok
Szevasztok!
Na azért a triálos társaság sem pihent a hétvégén! Voltunk Keszthely környékén csapatni egy orbitálisat!
A társaság pedig egyszerűen csúcs volt!
Keszthelyről volt 3 triálos barát (Ők Sherco-val, dehát tévedni ugye emberi dolog, senki sem lehet tökéletes! )
Beer Gáborunk is felkötötte nyakába a gatyót és megvakargatta a sziklákon található moharéteget
A Dakar versenyről is jól ismert Kátai Peti barátom is eljött velünk és megmutatta, hogy bizony egy endúrósnak is nagyon jót tesz a triálmotorozás!
Na de itt van pár kép!
látom, sikerült megtalálnod azokat a képeket, amik akkor készültek, mikor a legjobban szoptam...
Az lesz, én nem akarok tökölni sokat hogy hova akasszam azt a rohadt pókot...
Reikon, Racetech kormányokról ki tud valamit mondani nekem?
Majd holnap ide rakom az asztalomra és akkor nem felejtjük el!