Amugy most azon gondolkoztam h meg veszem azt a 250est és veszek mellé egy aprillia sr 150et és azt le vizsgáztatom és azzal fogok járni a gasgasal meg csak terep!és majd ha el adom akkor meg le vizsgáztatom 250es ként!
végülis nincs nagy baj...
Leszedtem a kormányt, meg a hátsó idom merevítőt...csak vissza kell őket hajtogatni, nem nagy ügy...a kormánybefogó csavar meg megvan 250 forintból...akarok majd persze új kormányt venni, de csak Erdély előtt..addig ezt hajtogatom...
wyctor te dolgod,hogy mit és hogyan csinálsz,de szerintem tök baromság ez a papirosdi meg igy vizsga ugy vizsga,vegyél egy olyan motort ami gyárilag akkora teljesitménnyel és papirokkal rendelkezik amekkorára van jogsid azt csá...nem bajlodni a hamisitgatásokkal,aztán ha elakarod adni,szerinted sokan fognak kapkodni egy hamis papiru mociért?
Jah,akkor jó...
Hát én nem tudok ilyen helyet, de azt igen hogy a KTM Budapest "tagjai" mind levizsgáztatott cross mocikkal járnak..lehet hogy ők tudnak segíteni "lefolytós" vizsga-dologban is...
atis én tom h a motort le kell folytani meg h 125ös jogsi nincs hanem csak a1!de engem csak az érdekel h csinálja meg nekem valaki h a1es jogsival vezethesem!
125-ös jogsi nincs!Mert a 125 cc motor is lehet 30 KW-os és azt A korlátozott vagy milyen a jogsid nem vezetheted!Nem a cc-kell csökkenteni-hanem a motor LE-KW telyesitményét!De ezt már leírtam neked,csak te egy kicsit....figyelmetlen vagy!....hogy finoman fogalmazzak!
Andris ez pesten van ez a motor csak nincs le vizsgáztatva és nekem le kellene h 125ös jogsihoz jó legyen !nem tudsz olyan helyet ahol ezt meg tudnák csinálni?amugy a ragadót ki fizetnénk!
én nem tudom, annyi kókler van Magyarországon, biztos le lehet vizsgáztatni..de a regadót akkor is rá kell dobnod..biztos hogy annyival olcsóbb, mint itthon?
Tudod: utiköltség, regadó, vizsgadíj, eredetiségvizsga, etc..
há lehet....de lehet sikerül boltolnom előre állítható telókat...ami full jó egy 20as+adom a sajátomat...majd meglátom de előbb legyen kész,szárnyalni fog!
Holnap lesz kép is!
Leszedtem a kormányt, meg a hátsó idom merevítőt...csak vissza kell őket hajtogatni, nem nagy ügy...a kormánybefogó csavar meg megvan 250 forintból...akarok majd persze új kormányt venni, de csak Erdély előtt..addig ezt hajtogatom...
Hát én nem tudok ilyen helyet, de azt igen hogy a KTM Budapest "tagjai" mind levizsgáztatott cross mocikkal járnak..lehet hogy ők tudnak segíteni "lefolytós" vizsga-dologban is...
Tudod: utiköltség, regadó, vizsgadíj, eredetiségvizsga, etc..