Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3200!
3199
Elzavartak a másik géptől, de még folytatnám...
Tisztelettel javallom, hogy szervezzünk egy erdélyi csapatást amolyan GG fórum módra...
Egyeztetni szerintem nem túl nehéz, augusztusban megérdeklődjük, hogy mikor lenne szállás a szokott helyünkön.
Vélemény?

(Azért jó dolog mindenbe beleugatni... )
Nem szeretek beleugatni más dolgába, DE-
A minden évben összeállított erdélyi túra egyfajta tisztelgtnyilvánítás a GG tulajok felé, megköszönve a márka iránti hűségüket.
Ezen kívül, kb havonta mennek ki emberkék motorozni vegyes motorokkal, ahol szintén lehet GG vasakkal indulni.
Szóval ez az a túra, ahova csak GasGas jöhet... (kivéve a Hunyadi Lacit, mert Ő szokott lenni a túravezető)
na jóéjt mindenkinek...
nem mai kecskék, mi?
Jánosom, van néhány GasGas eladó:
büdös kölkei...
Sebészi műszer muhahaha...Esetlegéletlen kisbalta max
sebészi műszer...pff
zoozee, szedd má" le ezeket a playboy motorképeket az adatlapodról, aszt szórjál fel inkább életképeket a tiedről..
Zoo bácsi, nézd meg az adatlapomat...jééé, csak nem egy KTM virít ottan vala?...
Ne tőlem kérjetek engedélyt, nem én vagyok a topic gazda...
Egyébként én pont lefosom, kinek milyen vasa van...ha jó arc és nem egy lúzertalicska (mint én) és nem nyavajog hogy fáradt (mint én) és nem egy gizdamókus..SZÓVAL JÓ ARC, akkor azzal én elmegyek bárhová moccal...
andris azért mi még írhatunk ide ? mert nincs gasgasom és nem is lesz meg ktm-em van
ohhhhhhhh ezmár egy baromság na akkor löttek a turának
neked egy ilyen sebészi műszert?
Az olyan lenne mintha odaadnék egy playstation 3-ast egy etióp buckalakónak!
állítólag a reklám miatt...bár én nem értem...tényleg nem akarok senki eleln sem beszélni, de akkor max nem fényképezzük a többieket...vagy igen, de nem lesznek fent a GG oldalon..ennyi..de szerintem egy jó túrá 50 % a kaland, látnivaló,motor és a másik 50% a jó társaság...akármilyen géppel..
aggyatok egy gasgas-t és megyek
és ez miért jó?
csak az a bibi hogy a szervezők kikötötték hogy csak GasGas-okkal lehet menni...
Megértem valahol, de így viszont egy csomó jó arc haver nem tud jönni, mert más gépekkel nyomulnak..
nekem tavaly 50-ből kijött...ebbe benne volt a benzin, olaj (2T), kaja, szállás...
csákány....mennyibe szokott megálni anyagilag egy erdélyi tura?Kajátol kezdve a benzinen át minden cakli-pakli... jövöre énis szereznék menni
vazze, most engedett csak vissza ez a tetű...
jó,azé" most nézem az osztrkische oldalt, hátha...nehogy meglepődjünk....tudod, Ford Fairlane is teljes árat fizetett...
Nem tudok én sem tul sokat!
állitólag 10-15 júró a belépő Kaja-pia nem vészes, utiköltséget (üzema. + matricák) elosztjuk
sztem ez is megáll max 5000ft-ba fejenként! nagyjából ennyi...