Ez is igaz...ez egyrészt szerencse kérdése (hiszen nem látsz bele a motorba), másrészt szakértelem is...mert vételkor azért ki tudsz szűrni egy csomó hibát...persze könnyű beszélni -mondanák az okosok- olyan gépet vesz az ember, amire pénze van...én azt mondom, ez részben igaz, mivel sokszor az olcsóbb a drágább....új dugó, hajtókar, hengerfej, tűgörgők,csapágyak,stb....ámen
Na látod, ez már helyes hozzáállás...
Így jobban is örülsz a gépnek, hiszen te melóztál érte....
Nehogy azt hid hogy nekik nincs baj a gépekkel...ha ez megvígasztal, gondolj arra hogy nekik kb. 6x annyiba kerül a szervizelés, mint neked...
Szerintem nem az számít hogy milyen motor, hanem hogy hogyan bánnak vele..(kivéve kymco, hyosung és egyébb efféle műanyag vackok)
Ezt arra mondtam te agytalan hogy kár picsogni mint egy punci hogy 17 évesen dolgoznod kell...én már 8 évesen is melóztam/segítettem....14 évesen volt egy verhovinám, de örültem neki...nem nyekeregtem hogy nekem miért nincs jobb...haez van, akkor ez van...ha annyira kell, jelentesd be magad oszt vegyél motort hitelre vazze...
Vagy azt hitted nekem a mikulás szarta a gépet?
Elképzelhető, hogy veszünki mi is egy 300-as és egy 450-es EC is! De még le kell bokszolni! Az biztos, hogy előbb kifizettetni akarom és utánna meghozatni, mert egy kicsit már besokaltam az utóbbi napok ügymeneteitől
Gondold el, mekkora ánusza lenne már szegénynek...kiszarni egy motort...
Így jobban is örülsz a gépnek, hiszen te melóztál érte....
Nehogy azt hid hogy nekik nincs baj a gépekkel...ha ez megvígasztal, gondolj arra hogy nekik kb. 6x annyiba kerül a szervizelés, mint neked...
Szerintem nem az számít hogy milyen motor, hanem hogy hogyan bánnak vele..(kivéve kymco, hyosung és egyébb efféle műanyag vackok)
Vagy azt hitted nekem a mikulás szarta a gépet?
Amiért tegnap én is köpködtem?
Különösen amikor Pesten ülök a dugóban...
Én már 8 évesen segítettem nagymutternak a tarjáni piacon!
MIndenhol csak az én hangomat lehetett hallani...