Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná!
Szevasztok!
Andris vagy?
Én nagyot kérek had legyen neki nagy ánusza.
Ez is igaz...ez egyrészt szerencse kérdése (hiszen nem látsz bele a motorba), másrészt szakértelem is...mert vételkor azért ki tudsz szűrni egy csomó hibát...persze könnyű beszélni -mondanák az okosok- olyan gépet vesz az ember, amire pénze van...én azt mondom, ez részben igaz, mivel sokszor az olcsóbb a drágább....új dugó, hajtókar, hengerfej, tűgörgők,csapágyak,stb....ámen
Szia!
Gondold el, mekkora ánusza lenne már szegénynek...kiszarni egy motort...
sajna nem csak az a baj h h bánnak vele...hanem h h bánTAK vele.
Szeva Andris azért az én érdekemben dumálhatnál a mikulással.
Na látod, ez már helyes hozzáállás...
Így jobban is örülsz a gépnek, hiszen te melóztál érte....
Nehogy azt hid hogy nekik nincs baj a gépekkel...ha ez megvígasztal, gondolj arra hogy nekik kb. 6x annyiba kerül a szervizelés, mint neked...
Szerintem nem az számít hogy milyen motor, hanem hogy hogyan bánnak vele..(kivéve kymco, hyosung és egyébb efféle műanyag vackok)
meg nem is bánom h melózok,örülök neki h cserébe tudok motorozni meg jól esik nem anyutól pénzt kunyerálni benzinre!
nem azon a volt a hangsúly h új gépek ha nem h nincs soha semmi bajuk én meg szopok csak vele szal ne értsd félre h sírok
Ezt arra mondtam te agytalan hogy kár picsogni mint egy punci hogy 17 évesen dolgoznod kell...én már 8 évesen is melóztam/segítettem....14 évesen volt egy verhovinám, de örültem neki...nem nyekeregtem hogy nekem miért nincs jobb...haez van, akkor ez van...ha annyira kell, jelentesd be magad oszt vegyél motort hitelre vazze...
Vagy azt hitted nekem a mikulás szarta a gépet?
Nem értelek, MIÉRT?
Amiért tegnap én is köpködtem?
Váltunk.....KTM volt GasGas pedig van!
Elképzelhető, hogy veszünki mi is egy 300-as és egy 450-es EC is! De még le kell bokszolni! Az biztos, hogy előbb kifizettetni akarom és utánna meghozatni, mert egy kicsit már besokaltam az utóbbi napok ügymeneteitől
Hidd el, én is kezdek kiborulni...
Különösen amikor Pesten ülök a dugóban...
Jövőhét kedden indul velük haza a kamion és még hoz rajtuk kívül két másik TÁLTOS PARIPÁT! 450 és 300
Mikóó máá?
enyémmel együtt jön
Tichy gépe megjött?
7 karton a GG-tól, 8 karton Hebo, 2 karton kiegészítő, nem maradt hely!
jó de akkor nem motoroztál hülye gyerek ott rohangásztál 1 szál poloba,öreg néniknek riszáltad a pöcsödet...
Na most basztál rá!
Én már 8 évesen segítettem nagymutternak a tarjáni piacon!
MIndenhol csak az én hangomat lehetett hallani...
És nem is szól egy szót sem, hogy milyen rossz a sora