Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK (de azért dorog nincsen túl közel.......)
Te ismerted azt az embert,akié volt?(volt rendesen szervizelve..?)
Húú, kettőt és könnyebbet...
De beszéltem Gabival, kiugrik és megnézzük majd...relék mködnek, de nem ártana új...mondta hogy ő is állandóan szenvedett az elektronikával, úgyhogy sokmindent ismer már ......remélem össsze tudunk hozni valamit.
Hétvégére jó lenne lábra állítani a gépet.
Csak hát így nem egy életbiztosítás a vas...bármikor leállhat...képzeld el ha ezt csinálja Erdély közepén..
andris mit lehet tudni mi halt be ...milyen benzinpumpa van rajta?
azt majd adok neked én is ! na egyvalami szar a ktm-eknél a gyári fimes gumijai......remélem nem azt akasztották rád mondjuk így garázsba neked mindegy csakhogy ne felnin álljon ....arra jó kétezerért persze a vadi új nem a 70%-os!
nem is
na ugye hogy jó ötletet adtam
Vótam KTM-eseknél..vettem hátsó gumit. kb. 70 %-osat (Michellin) 2000 froncsiért...
maga faisst meg átjön ide a gas gasosokhoz piszkoskodni?
525exc.....
Jani, nem kell holnap szállítani a gépet, első körben megpróbálunk életet lehelni bele, itthon...
Andris Hivj fel! Hátha tudok segíteni
-70/337-90-80
Kösz Döme......mitagadás kurvára berágtam hétvégén..
Jani,jól tudod hogy az semmit nem jelent hogy nálad nem jött ki semmi gebasz...
Senki ne értse félre, nem a márkát fikázom és senkit nem akarok bántani, de azért ez mégiscsak kurvára bosszantó...
Gyertyával kezdtük.....Slusszkapcsoló le lett kötve róla....
Valami baja van a motorodnak...
Amúgy elég sok variáció van a gyújtás hibájának a megkeresésére, holnap kérek némi szakmai segítséget és megírom a választ...
Lehet,hogy egy gyertya csere segit!Mit neztetek meg eddig egyébként?
Szevasztok! Van egy olyan problémám hogy elment a szikra a gasgas-omon és nem tudjuk hogy mi lehet a baja nem tudna valaki hozzászólni?
Rendesen szervizelt gép, a Tichy Janié...
Valamikor gyere ki Dorogra és nézd meg...
Valószínűleg szénkefe probléma...
Kitartás, hétfőn ennek is utánajárok!
ok,köszi
Hétfőn írok...
Andriskám.....Én az a motort tavaly szeptembertől idén márciusig gyilkoltam és soha semmi baja nem volt....tudhatod, mert Te is sokat voltál ott velem.......most akkor mi van?
Én egy francia GasGas oldalon találtam meg, de már nem tudom, hogy mi volt a címe......utánnanézek!
ja,aszittem ott helyben lett vmi csinálva...akkor mázlid volt de ide hozzám is betolhattad volna,elállt volna...ménem szóltál? van kötél is meg minden,haza hurcibáltalak volna
senki sem oldotta meg..
Iszonyat mázlim volt hogy az egyik srác hazafuvarozta a gépet Ürömről...különben még most is tolnám...
Hát nekem ezekkel a 200asokkal megy minden........
És azt nem tod véletlenül h a dorogi milyen álapotba van és h mennyiért adják?