Sziasztok! nem tudjátok h lehet e olyat h egy motor német papirokkal van és le vizsgáztatni 125ösre mert van a neten egy 2007es 250es és nincsen rajta vizsga meg német papirokkal van 0km-es és akkor inkább ezt veném mint azt a két évest!jani ti meg tudjátok oldani ezt is?
mind1..faterral azt beszéltem hogy megvesszük..aztán rakunk bele egy új dugót,meg akkor má megnézzük mit kell még cserélni aztán jóvan
szal gari nélkű
nemtom hogy holnap megyek e érte...lehet hogy csak hétfőn tudok
Jani ha beérsz melóba és olvasod, csörgess meg légyszi hogy hová vigyem a sátort. Valószínű, hogy ma megyek, de említetted az ürömi arcokat.... Nem leszek gép közelbe, hívj
csumi
Ebben nem Én döntök sajna.....de tudod, hogy használt krosszmotorra szinte soha sehol senki nem ad garanciát......főleg olyan emberkének aki versenyre fogja használni.......az új vasakra is 30 esetleg 40 üzemóra a garancia, de mostanság már azt is elvették az új krosszgépektől!
Szerintem az igy is az egy hónap garancia az egy igazán jó ajánlat!
Pénteken este 8-ig vagyok
Nekm a Ktm-en a gyári renthal kibaxott jó volt! Kerékből eldobtam aszfalton kotmányra esett vagy 50 60nál Felálltam és mentem tovább Rohatt jó kormány sztem!Viszont a Japcsi quadokba milyen hulladékok vannak azelse hiszem...
andris így soha nem fogunk együtt csapatni ha mindig leamortizálod a gépsárkányodat ........főleg egy ilyen kis dombon
miért nem csináljuk meg azonnal ? azt ki ne találd , hogy a pénz miatt mert azt úgysem hiszem el , mikor köztudott hogy az ing -nél a legmegfizetettebbek az ügynökök a világon.....azokat követi fizetésben bond.... james bond!
Már az a szám sem él az Andrisnak, Én is próbáltam rajta hívni!
Viszont megszereztem az új számát: 06-90-695-punci
Ezen hívhatod, csak az a baj, hogy ez a száma emeltdíjas!
Viszon szépen liheg benne
feltéve ha kicsit melegedett hétfő óta
figyelek ám
szóval inkább az lesz hogy majd verseny után megbontjuk és belevágunk egy uj dugót,meg ami még kell
örök hálám üldözni fog a sírig Jani
szal gari nélkű
nemtom hogy holnap megyek e érte...lehet hogy csak hétfőn tudok
most akkor két hónap vagy 1?
csumi
kettőt mondtál hétfőn
Szerintem az igy is az egy hónap garancia az egy igazán jó ajánlat!
Pénteken este 8-ig vagyok
lehet hogy pénteken megyek a kawáért
de még nemtudjuk hogy gari,vagy nemgarisan
ha esetleg talán 3 hónap lehetne...
andris így soha nem fogunk együtt csapatni ha mindig leamortizálod a gépsárkányodat ........főleg egy ilyen kis dombon
miért nem csináljuk meg azonnal ? azt ki ne találd , hogy a pénz miatt mert azt úgysem hiszem el , mikor köztudott hogy az ing -nél a legmegfizetettebbek az ügynökök a világon.....azokat követi fizetésben bond.... james bond!
Azért ha van lehetőség máshová menni kicsit szökdécselni szívesen veled tartanék!
Viszont megszereztem az új számát: 06-90-695-punci
Ezen hívhatod, csak az a baj, hogy ez a száma emeltdíjas!
Viszon szépen liheg benne