Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

borzasztóan... gondoltam, hogy foghatnád a kezem miközben elküldöm az én pályázatomat...

LX
Egyedül félsz jelentkezni, vagy mi?
na.. de tényleg... senkit nem mozgat meg ez a pályázat?

LX
Nekem tökre tetszenek... Mind!
Na asszem az E/kisérleti kategóriába benevezem a dominós képemet...
Jogos. olyan szépet nem tudok.
lehet... de akkor ki készítene zseniális villamosos képet? Teeeee? ugyan már....

LX
NA jó, de ez alapján abba kellene hagynod mindent...!
na ezért nem csinálok én HDR-t.. akárhányszor próbáltam, soha nem tetszett a végeredmény... úgy tűnik nem az én műfajom...

LX
nekem az volt a kedvencem...

LX
A képek között a HDR-re keresve van pár gyöngyszem...

http://www.sportmotor.hu/motor...
terek=teret
A mellnagyobbításnál először nem láttam mi a hiba, aztán észrevettem, hogy a kannák meghajlították a terek maguk körül...
ppfff... egy db villamos nem sok.. annyi nincs ezeken a képekn... szerintem tök ügyes munkák... nem látok kivetnivalót...

LX
naja.. azért vannak hál' Istennek olyanok is, akik nem elégszenek meg ezzel... és mondjuk hajlandóak is áldozni rá... viszont odáig meg el kell jutni vhogy...

LX
főleg LX-nek.
Nekem a kettes a kedvencem...

http://mlzphoto.blog.hu/2012/0...
Na az ilyenek miatt írtam tegnap, amit.
mellesleg én még azt várom, hogy ebből mi lesz :
esküvő...

LX
tényleg.. mondjuk lehet azért van, mert nem értek hozzá... pedig pro fotós vagyok.. nem is értem, hogyan kerülhette el a figyelmemet...

LX
ajánlanám a figyelmetekbe... meg lehet mérettetni... (bár sajnos nem túlzottan olcsó..)
pályázat
láttam itt régebben olyan képet amit be lehetne küldeni... én próbálkozni fogok ismét..

LX
Jogos.
jó fotók, példakép !
3D-s fényképek, nem vágjátok a képek lényegét
felkeltette a figyelmedet nem?

LX
Ezt is már be akartam linkelni.

Kemény.

A szelektív színezésnek lényege a kiemelés, a témára való figyelemfelhívás, vagy a hatásvadászat. Azon a képen a készítő szerint a sisak testesíti meg mindezeket...
jaaajjj.. tényleg.. maj' elfelejtettem..

LX