inkább úgy fogalmaznék, hogy nem úgy érted, ahogy én szánom..
egyébként meg sokszor eltér az, amit "nyilatkoztok" (mondjuk, pontokba szedve ), meg ahogy általában, egy-egy dologgal kapcsolatosan megnyilvánultok... véleményt az ember nem a pontokba szedett sajtótájékoztató alapján alkot... (gondoljatok csak a politikusainkra.. )
..de ezt most nem konkrétan neked szánom, csak éppen felbontottam egy sütit...
jaja.. jó lenne odafigyelnél.. mert még a végén azt fogom hinni, hogy van egy - két (max 2 ! ) jó fotóm
el sem tudom képzelni, hogy mi lenne velem, ha nem tartanád fent ezt az állapotot..
úgyis régen kaptam már körmöst..
reagáltam. Azt nem gondolnám, hogy nem érteném. Max te nem érted mindig az én motivációmat. erre lehet, hogy nem is gondoltál..
pontokat meg szeretem... volt is itt téma asszem'... nem is csináltam rá semmit...
csak tudnám, mi a rákra válaszolgattatok itt pontokba szedve, merthogy az üzenet lényegét nem értettétek meg mindenhol (vagy nem akartátok megérteni ), az már biztos..
Na akkor LX számtani sorrendjében (csak mert én is megszólítva érzem magam):
1. Nem vagyok fotós. Amatőr, hobbista vagyok és nem vágyok fotósnak lenni. Nekem jó így, ahogy van, ha futja időm, meg kedvem, fotózok, ha éppen nem, akkor sem dőlök a kardomba. Ha meg valaki felkér, igyexem legjobb tudásom szerint megcsinálni.
2. Igazából szeretnék előbb-utóbb összehozni egy kiállítást majd, de ahhoz még csupán a fejemben vannak meg a koncepciók.
3. Szerencsére nem a gyerek szájától kellett megvonni az ételt egy optika, vagy egy kiegészítő beszerzésekor. Ami van értéket képvisel, legalábbis nekem mindenképp.
4. Mert érdekel az egész, mind a technikai, mind az intellektuális oldala. És mert kihívást találok abban, hogy megpróbáljak minél több területen, minél több, számomra érdekes dolgot fotóban megörökíteni. (meg anyáméknak a jövő évi naptárba is kellenek képek )
5. A képeim itt nagyon megosztották a csapatot. Beismerem, hogy voltak gyengébbek is. Érdekes módon, máshol, még ezek is sokaknak tetszettek. Ahhoz, hogy tudjunk jó képet csinálni, kell néha rosszat is.
6. a "parasztvakítás" nem egészen tudom, hogy itt kinél, mikor volt, szerintem többnyire csak tudományos/tapasztalati alapokon megerősített információkat osztottunk meg egymással.
7. motiváció: nekem ez egy hobbi. Egy, a jónéhány hobbim közül. Örülök, ha olyanokat fotózhatok, akik/amik engem is érdekelnek. Nagyon sok kapcsolatra tettem szert amióta "kattintgatok", mert a fotózás összeköti az embereket.
8. nem is 1 képet töltöttem fel, volt ilyen és olyan egyaránt, mindegyiket vállalom
amúgy nem ismerek itt senkit, nem is fogok, nem is érdekel igazán ez a dolog
csak úgy benézek ide néha hátha van valami értelmes fotó, egyik másik még tetszik is
amúgy ez a fotózás olyan mint pár éve a dj volt, akinek van egy fél kilós obija az már fotósnak vallja magát
...meg azt is, hogy nem értek hozzá