Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nokia jon nem alkatel :D:D
Nem szabad buzeralni :D amugy csak egy red cherri, semmi extra most mar kb barmelyik kisallat kereskedesbe megtudod venni de kb 4 eve en hozattam ide az elsoket a kornyekre :P
Mellesleg arra rábasztál, hogy ha majd jönnek az Alkateles képek, akkor mehetsz a szar objektíveddel innen a faszba!
Nekem tetszik. Szeretem a nem sablonos POV-ot.
Kár, hogy nincs gokárd a háttérben.
nem, kisapostagi bejárónál a reptér. motorral simán be lehet menni (eddig).
Ez földvár után a laktanya?
ja, k...va jó. jómúltkor erre autóztunk a kedves feltöltővel, és mondtam, h ősszel, hajnalban, amikor jók a színek és jó irányból is kapja a fényt, ide kimegyek felfotózni a ZZR-t. ennyit az eredeti ötletekről...
Debrecenben megmondták: olyan ne pofázzon, aki csak pár képet tölt fel, amin ráadásul egy gyerek van... (a logikai összefüggést ne keresd )
Jogos, de a debrceniek nem komálnak engem. Nem is nagyon lehet mit írni. Egy nagy kék szem szinte az egész kép.
Bár az is lehet, hogy most Debrecenben mindenki ilyet próbál csinálni az alcateljével.
zavard meg hogy kijöjjön, piszkáld meg bottal
amúgy mi az?
próbálkozok majd, de az sem igazán kivitelezhető mert ez a rohadék mindig csak a fejét dugja ki a mohából, és akkor is úgy hogy épphogy kilátszik, nagyjából cska szemből lehet megvilágítani, de próbálkozom kösz kösz
nemsokat mert akkor is visszatükrözi az üveg
ódalrul világyíccsad
vagy ha a vaku elé teszek egy félbeszedett zsepit az érhet valamit?
ez nem vakus kép, a vakuval éleset csinál csak a kép nagy részén az látszik hogy az üvegen tükröződik a vaku állvánnyal megpróbálom
szerintem előszöris egy álvány nem ártana meg valami világítás, nem vaku
valakinek ötletek hogyan lehetne üvegen keresztül víz alatti macro képet csinálni ? digit géppel!
A fotós lehet, csak a kép sz@r...
Itt megmondták!
Jó a fotós, oszt kész!

http://www.sportmotor.hu/motor...
pontosan ezért mondtam
BG800!

Nem jönnek észrevételek a képedhez, nem írsz hisztizve a Debrecen topikba, hogy fél napja itt a képed, és mééé nem írtooook?
Mivel a Megapikszel dönt mindenről, és az a legfontosabb, így valóban ez lehet a legjobb kütyű fotózni.
nem tudod kezelni ?
Nekem nem kell telefon!