Nem szabad buzeralni :D amugy csak egy red cherri, semmi extra most mar kb barmelyik kisallat kereskedesbe megtudod venni de kb 4 eve en hozattam ide az elsoket a kornyekre :P
ja, k...va jó. jómúltkor erre autóztunk a kedves feltöltővel, és mondtam, h ősszel, hajnalban, amikor jók a színek és jó irányból is kapja a fényt, ide kimegyek felfotózni a ZZR-t. ennyit az eredeti ötletekről...
Jogos, de a debrceniek nem komálnak engem. Nem is nagyon lehet mit írni. Egy nagy kék szem szinte az egész kép.
Bár az is lehet, hogy most Debrecenben mindenki ilyet próbál csinálni az alcateljével.
próbálkozok majd, de az sem igazán kivitelezhető mert ez a rohadék mindig csak a fejét dugja ki a mohából, és akkor is úgy hogy épphogy kilátszik, nagyjából cska szemből lehet megvilágítani, de próbálkozom kösz kösz
Kár, hogy nincs gokárd a háttérben.
Bár az is lehet, hogy most Debrecenben mindenki ilyet próbál csinálni az alcateljével.
amúgy mi az?
ódalrul világyíccsad
Jó a fotós, oszt kész!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem jönnek észrevételek a képedhez, nem írsz hisztizve a Debrecen topikba, hogy fél napja itt a képed, és mééé nem írtooook?