Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit nyali, de az átlagnál jobb egy fokkal.
De ez még jobbra...
http://youtu.be/AkFqg5wAuFk
érdekes...senki nem hozott még ki belőlem ezen az oldalon ilyen ellenszenvet mint te... nem tudom miért...én paranoid? ha ismersz akkor mondj ilyet....légyszíves,... amúúgy mire lehet érteni? hogy írtam ide....azt mondtam, hogy nem fogok, viszont most írtam...és olyna volt,mintha te ere értetted volna, amit írtál..simán lehet így érteni kicsit tényleg gondold tovább...nem gecizésből írtam egyébként, mert pont leszarom...
Szerintem nekem...
AS jó ízlésre vall.
ne haragudj, de te tényleg paranoid vagy.. ez nem sértegetés, hanem ténymegállapítás
"simán lehetett arra érteni" - DE MIRE? a jó ég áldjon meg.. .. komolyan kérdezem: MIRE?

tudod, hogy mire írtam, amit írtam? tudod értelmezni? szerintem NEM.. és még én gondolkozzak el.. a kutya se szólt hozzád, erre beszólsz, hogy gondolkozzak el.. aztán megsértődsz, ha paranoidnak tartalak...

nálad aztán komolyan fúj a szél a toronyban
szerintem én nem sértegettelek mondtam, hogy ha nem akkor bocs... amúgy...simán lehet arra érteni..ha ezerszer végig gondolom akkor is...olvasd el még egyszer amit írtál..gondolkozz egy kicsit..ha nem megy, sajnálom..nem veszekedni jöttem..erre se nézek (úgy látom semmi érdekesről nem maradok le), csak találtam ezt az oldalt, gondoltam megosztom, hátha nem ismeri valaki és jól jön
ez se rossz...
fejtsd már ki, légyszi, hogy ezt hogy a rákba raktad össze és mi alapján, mert tényleg érdekel..
Black Sabbath?
te paranoid vagy
Fülpucipálca iáiáó!
Valahogy úgy érzékelem, hogy ez nekem szólt ha nem akkor bocs
Ojanom nekem nincsenis!

Én halszemmel vadászok a halakra!
Csak ha kompaktbridzs van nála.
ne nyomd tovább a fülpucit, ha beszakadt a dobhártyád
Önszántából vagy badzoli segítségével?