Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos...Mondja ő!
most írta, hogy hozzájuk se ért
Eladó a 18-55-ös IS II kitobim ha valakit érdekel.
Te lennyi áráb gyiák? Rosszú beszényi mádzsár?
"sajnos én nem értem a számítógépekhez"
Vonzódsz a számítógépekhez?
ha powertapeval betekerem és pillanatragaztóval rögzítem azt a vas valamit a kisflopin, az így elég védelem ?
sajnos én nem értem a számítógépekhez
Mellesleg én DS/DD lemezeket használok archiválásra.
16 megás raw?
Elég kicsi lehet a megapikszel.
Én úgy szoktam eltárolni és ez a legbiztnságosabb, ha windows commanderrel szétdarabolom a 16,5 MB-os raw fájlt, majd utána 12 db kislemezre kimentem. Ezután a lemezeket alufóliába tekerem. Így tuti az adatvédelem.
Nekem bakelitlemezen!
nekem nagylemezen vannak a képeim
rakd föl a polcra is
De, egy helyen már fent vannak!
A vinyómon...

Sehova sem?

Nekem viszont elkészült 2 (kettő) új képem.
Jaaa, de nem rakom fel, csak monodm.
Nincs, sajna átadták a forgalomnak ezt a szakaszt. Valami más helyszínt kell keresnem, vagy kiteszem az elakadásjelző háromszöget és veszek fel egy láthatósági mellényt.
Van új verzió?
Annyival kiegészíteném, hogy a pillanatnak az én képeimben is jut szerep. Azokon a képeimen ahol látszik az ég, az szinte mind kék/arany órában készült, ha meg is álmodok valamit előre, de mikor odamegyek nem tetszik amit látok (felhők, fények, színek, forgalom, stb...) akkor máskor megyek vissza.
amúgy tényleg ...
Wazzz, tönkrement az alkateled?
Zema kicsit más téma, mert az ő képeit nem annyira a pillanat szüli, mint a legtöbb fotót a nagyvilágban. Azokhoz a képekhez komoly előkészületek és persze hosszadalmas utómunka is tartozik. És ezért részemről hatalmas respect neki.
De ez csupán egy vékony szelete a fotózás művészetének.
Nem mindig kell/lehet előzetes koncepcióval nekiállni, én például szeretem az urban-street stílust, ami a város pillanatait hivatott megörökíteni. Az élő várost. Az embereket. Ezek a pillanatok ritkán megismételhetők.
Vagy a modellfotó sem egy túltervezhető dolog, a modell és a fotós pillanatnyi lelki állapota, hangulata is nagyban befolyásolja a képeket.

A clam által készített motoros kép a beállított, vagyis tervezhető, komponálható, megismételhető képek közé tartozik. Ilynekor, ha kimegy az ember, érdemes több beállítással is meglőni, esetleg más nézőpontból is, megváltoztatni a motor elhelyezését, stb...

Nálam sokszor az jön elő mostanában, hogy elkezdem az utómunkát és véletlenül belenyúlok vmibe, amitől a kép más hangulatot kap. És tetszik. De nem tudom eldönteni, hogy ezek vajon másnak is tetszenének-e, így inkább visszatérek a megszokottnak mondható fényeléshez. (na ezért nem nagyon szeretem a túlzott utómunkát)
motogp-n lőttem egy jó képet nektek, tök jó, HDR effektes
2 ekit dobj be minden reggel 2 redbull-al, aztán majd felpörögsz!