Zema!
Köszönöm!
Szerviz?! (sajnos).Van egy vadi új meghajtóm 16000 Ft-ért,az órát lepróbálták,jó,ezért rendeltem,sajna nem működik.A jel fent van,arra a megállapításra jutottunk,hogy a korábbi "javítások" alkalmával véletlenül nem megfelelő helyre került a jeladó vezetéke.
Köszönöm segítségedet,talán lesz valaki aki tud egy fotót lőni a csatlakozóról.A plexi hat csavarját kell eltávolítani,esetleg még az órának három.Nem várhatom el senkitől,hogy a kérésemre bontogatja a motorját.
Köszönettel:Gábor
Zema!
Köszönöm a hozzáállásod!
Sajnos ez a rajz a spirálos,mechanikus meghajtású változat.
A digitális manuál pedig nem jelzi a 16 lábas csatlakozó kiosztását.
Köszönöm!
#Jacek#
Gondoltam valaki talán tud segíteni.
Itt legalább szólt hozzám valaki! Köszönöm!
A fotózást meg még megtanulhatom,lehet veszek egy jó gépet,hagyom a motort a hozzáértőknek.
Szerintem itt nem fogsz választ kapni a kérdésedre, és jó eséllyel a topik címe is megzavart, hiszen az ott említett trükkök és jótanácsok a FOTÓZÁSRA vonatkoznak.
Ez nem motorszerelős topik... még akkor sem, ha lefotózod, mit szerelsz.
Nem értem, hogy miért ide rakod fel...a motorod topicjába kéne szerintem..attól, hogy ez egy fotós topic, még nem fogunk tudni alkatrészekről fotókat biztosítani
Clam!
Köszönöm megtisztelő szavaid!
Itt legalább "választ" kaptam a kérdésemre,a márka társak biztosan elsiklottak a kérdés felett.Természetesen vannak még fotóim.Csatolom.
Ugye fejlődtem valamit?
Komolyra fordítva, a felső sorban lévő zöld vezeték helyére lennék kíváncsi.Arra a megállapításra jutottunk a villamosság szerelő úrral,hogy "barkácsolás" során véletlenül nem megfelelő helyre kerűlt.A jel fent van,de nem működik.
Talán valaki tud segíteni.
Üdv.Gábor
Igazán nincs mit! Jó végre valami igazán színvonalas képet is itt látni, mert eddig csak ilyenek voltak, mint villamos, dominó, csap stb. De ez a kép tényleg nagyot üt. Ha még vannak ehhez hasonló remekműveid ne félj feltölteni.
Üdv a fotós motorosoknak!
Nagyon különlegesek a képeitek,gratula!
Valakinek netán az ismeretségi körében lenne egy Hyosung GT 650 működő digitális km.számlálóval,vevő lennék egy csodaszép felvételre a hátsó 16 pólusú csatiról.Sajna nekem csak ilyen van.
Köszönettel: Gábor
F-15 E Strike Eagle
Jó kis kép. Régebben a pixinfo forumon volt egy csávó eszméletlen jó repülős képeket csinált egy Olympus E-5 meg valami csúcstelével. Rengeteget lehetett tanulni a képeiből.
Igen, ezt már láttam.
Leszedtem a progit, ami ilyen gömbpanorámát csinál, de még csiszolnom kell az illesztéseken, valamit nem jól állítok be, pont a hétvégén próbálkoztam ilyennel.
Köszönöm!
Szerviz?! (sajnos).Van egy vadi új meghajtóm 16000 Ft-ért,az órát lepróbálták,jó,ezért rendeltem,sajna nem működik.A jel fent van,arra a megállapításra jutottunk,hogy a korábbi "javítások" alkalmával véletlenül nem megfelelő helyre került a jeladó vezetéke.
Köszönöm segítségedet,talán lesz valaki aki tud egy fotót lőni a csatlakozóról.A plexi hat csavarját kell eltávolítani,esetleg még az órának három.Nem várhatom el senkitől,hogy a kérésemre bontogatja a motorját.
Köszönettel:Gábor