Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérte a bánat.. jöttél te mint a melegvonat vazze'... viszont tudtam volna egy könyököst tolni az arcodba ha perverzkedni akarsz.. pipacsos..

LX
BGábort kedvelem, csak ezért, ehhez a testiségnek semmi köze.
És, hogy minden Fox bézbóz sapka SP típusú lenne...
Jajj...
Te szerintem valami rózsaszín gumibelsőben nőhettél fel, és most próbálsz kitörni...
Nem megy...
...
Beszélhetünk arról is, h ki akarta, h mellé üljek...
Attól még, hogy a fizetett Román fiúknak azt mondod, hogy játszák el Zemát neked, még nem lesz ott az igazi Zema.
azt nem is szándékoztam.. villamos az villamos.. tanum van rá, hogy csak és kizárólag hekket ettem pipacs nem rohadt bele a seggedbe?
jaaa.. és akkor a lila pólóról, meg az SP jellegű sapkáról a fejedem nem is beszéltemm és hogy a BGábort is milyen melegszívvel emlegetted...

LX
Sajnos ezzel az aljas rágalommal nem tudod visszaállítani a renomédat...

(pipacs finom volt?)
átfutottam... idióták..
viszont azért mesélnék egy sztorit.. lehullt a lepel.. Zema tegnap randira hívott.. azt hittem, csak a fotózásról akar beszélni.. erre megjelent egy pipaccsal a seggében.. a kérdésre, hogy miről fogom megismerni, ezt írta : "piros pipacs lesz a hajamban." mivel nem láttam a hajában, ezért - vesztemre - rákérdeztem, hogy hol is van.. erre a válasz : "a seggemben, foggal veheted ki, vagy fizetsz nekem egy hekket" rohantam a hekkes nénihez, hogy azonnal adjon egy kurva nagy hekket, mert ez a buzi addig nem hagy békén.. egész egész este nagyon nagyon gyanúsan viselkedett.. szóval vigyázzatok vele.. rájöttem, hogy ezért emlegeti a melegeket állandóan, mert Ő maga az! azt hiszem az egyik blikk címlapján is láttam ezt a "coming out"-ot.. ja, és ne féljetek tőle, mert egy kis nyikhaj nagyképű kötsög..

LX
Ja, és a linkelt obiban 4 (!) aszférikus lencsetag van. Nem 9, meg 11, meg 100,000, hanem 4.
Csak hogy a tegnapi agyvihar után komolyabb téma is legyen...
Panasonic GH szériáról hallottatok?

Elhalasztották a GH3 kiadását, valszeg csak jövőre lesz, de mechanikus zár nélküli, global shutteres megoldás lehet (lesz?) benne, ami a jövő újabb nagy technikai fejlesztése lesz. Az látszik, hogy a technika csúcsa már most sem a DSLR, hanem a MILC, és csak idő kérdése, hogy munkára is alkalmassá válik. Kitben pedig egy végig 2,8-as ultranagylátóval jöhet...

http://www.eoshd.com/content/8...

Canon, meg a Nikon nem vette komolyan a MILC fejlesztéseket, és szerintem pár évig át fog rendeződni a piac, a Samsung, Pana, és Sony MILC-ek tökéletesedni fognak, és ha munkára alkalmasak lesznek, akkor a tech-buzi profi fotósok dobják a DSLR-eket. Arról nem beszélve, hogy a MILC akkora lépés előre, mint anno a filmesről a digitálisra lépni. A Sony már most bejelentette, hogy vége náluk a DSLR érának, így a tükrös Alpha szériát nem fejlesztik nagyon tovább. Érdekes.
Én azonnal váltanék MILC-re, ha lenne alternatíva.
Nem..ez amojan
Amit most csinálsz, az tipikus ojan magatartás...
Zámbó Jimmy elfelejtette, hogy a pisztolyában még maradt egy golyó...De aztán az eszébe jutott...

Zámbó Jimmy meglepte a családját egy ravasz húzással

bocsánat...ezeket muszáj volt megosztanom valakivel
Ti ketten nagyon össze haverkodtatok ma.....csak nem "túl a barátságon"?
Mondom én, hogy Jacek is kezd gyanús lenni...
jaaa..az sajnos rossz megszokás papíron még szerencsére rendesen írok mindent....gépeléskor már nem feltétlen... a kurva internet hatása
világbA...?
bocsánat....kicsit még be volt ragadva... nemhogy*
Hát ezek után főleg nem.
Most már kapcsold ki a helytelen írás gombját!
Már miért ne lennének? 5 témát még a világba nem láttam, nem, hogy itt
Én már látom, h itt a jövőben már nem lesznek normális képek, és témák...
Pedig az új menedzsment heti 5 témát igért...
Ááááá..nem...csak beragadt a "helytelen írás" üzemmód gomb
teja vaj szállító kamijon