Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi?
mellesleg : "ezek jók azonban így már Neked is be kell dobnod néhány képet... "

5883 asszem..

LX

ejjj de kemééény.
óóóó.. de utállak.. ilyen helyeken jársz.. és még egy "kémfotó" is...

LX
A Nurburgring regi pedoc jaban keszült eme foto,ide szoktunk a Box 1 nevezetu bufebe ebedelni jarni es neha IFA t neha Aston M. latok.Vagy
egy prototipus BMW t.
IFA! ezt meg hol lőtted? Milyen gátló van benne?

LX
na akkor ajánlom a Te és Zseby figyelmébe is a 6704-e hozzászólásomat..
A portré szerintem önmagában nagyon sok teret hagy a kreativitásra.. és a témát azért dobtam fel, mert viszonylag egyszerű, mégis sok lehetőséget kínál.. ergo megmutathatja, hogy ki hogyan gondolkozik, és közelítí meg a témát.. lehet, hogy odamegy egy kisgyerekhez, és lefotózza.. középre, minden éles stb.. semmi különös.. másik valaki viszont olyat komponál vagy olyan alanyt talál, hogy beszarsz.. vagy csinál egy zseniális állat portrét.. lényeg, hogy lehet, hogy ösztönzőleg hat az emberekre itt a topic-ban, mert könnyebben elkészíthető.. én úgy gondoltam, hogy ebben is van kreativitás.. talán azért, mert alkalmazkodik a környezethez, és ösztönzőleg hathat.. ennyi..
ja, és én sem tartom magam fotósnak.. sajnos.. max reménykedem, hogy egyszer az leszek...
de ne legyen portré.. legyen Zseby 5 témája. Valóban jó témák. De ezt asszem' írtam is anno.

LX
Fiuk sok a duma keves a kep.
Soha nem mondtam, hogy tudok fényképezni, sőt, szóval...
A portré lehet kreatív, egy szóval nem mondtam azt, hogy nem és szerintem Zseby se. Csak váá na hogy mondjam, hogy értsd, na inkább feladom.
nem hiszti.. csak tényleg kezd unalmas lenni.. és ez csak egy vélemény (Zema által tudjuk hogy az mit takar..)
lényeg, hogy a német csapat vezet 4:1-re..

LX
hhmm.. megnéznék tőled egy portrét.. mennyire lesz kreatív..

LX
Úristen, nem mondod?!
nem vitatkozom
"mert azok valóban igényelnének némi kreativitást "

értelmeztem...
de mondom, illetve írom.. én nem értek hozzá..

LX
mert ez az egész egy poén... OLVASS ÉRTS!

LX
Szerintem ez a legjobb topic, a viccek topikot olvashatnám évekig vissza, akkor sem röhögnék annyit, mint itt. De amúgy ne hisztiz már.
értelmezd, amit leírtam.. lássuk be, nem kellett sokat gondolkodni azon, hogy PORTRÉ.. ha neked ennek az ötletnek a megszüléséhez is kreativitás kellett, akkor bocs
Egyetértek.
jelen pillanatban? szerintem eddig is egy vicc volt, én jól szórakoztam... csak az elején még más volt mókás, mint most..
a portré? nem kreatív? hát jó.... ahogy érzed... én nem értek hozzá...

LX
igen.. valóban jó témák voltak... hány kép készült? próbáltam megadni egy egyszerűbbet picit, hogy hátha az motiválni fogja a csapatot... no de mind1.. ha rám hallgattok, azt csináltok amit akartok.. ne legyen portré... én meg majd visszanézek ide, ha lesz értelme... jelen pillanatban ez csak egy vicces topic.. semmi több..

LX
a portré, mint TÉMA, nem éppen a legkreatívabb..

..az, hogy a kép maga igényelne kreativitást, az igaz, de ez eddig se zavart senkit..
jah.. a portré valóban nem igényel...

LX
..mert azok valóban igényelnének némi kreativitást