Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek. Lehet valakinek millás felszerelése, meg technikai tudása is, de ettől még nem biztos, hogy jó képei lesznek. Kreativitást, stílust, művészi vénát vásárolni nem lehet. Ezért nem tudok mit kezdeni olyanokkal, akik állandóan azt reklámozzák, hogy hány obijuk van, meg milyen stúdiót hordanak magukkal stb... Csak éppen kómába esek az unalomtól, ha a fotókra nézek.
Szerintem.

..de én nem értek a lovakhoz
Mi az, hogy olyat? Ojat akartál írni, nem...?
Király. Hogy csoki is értse, kiráj.
én is motorra pattantam fényképezővel a hátamon
visszamentem oda ahol a múltkor láttam egy nagyon jó helyet, ez egy régi bánya
csak az a gond hogy ott körülötte vannak házak és az egyik vonat a ház mögött van, lehet hogy nem örültek volna ha bemegyek oda
legközelebb inkább elhívok magammal valakit
úgyhogy nem lett kép csak motorozás
Láttam már olyat. itthon. Én is mindig fellocsolom a tormát, egy jó roséval.
Vízzel kapcsolatos...tormát termelünk családi vállalkozásban...szerintem már ez is ritka dolog...de az "árasztását" (locsolás) még kevesebben látták már sztem
Újabb kerticsap valahol?
Ma akartam fotózni..egy úgymond különleges dolgot akartam, amit nem annyira sokan látnak és nem minden nap...de lemaradtam...de elvileg szerdán megint tudnék...bár ahogy néztem már nem olyan jól kicsit sajnálom, hogy elszalasztottam a lehetőséget
Köszi! 10 óra alatt 370 view, és közel 100 vote + fav, valamint 3 oldalnyi komment. Örülök neki. A diszlájkolók is megjöttek (sokáig volt az upcoming kat. elején...valakik előrébb akart kerülni...), így pontszám már lejjebb ment, pedig az 500px engine csak 12 óra után kezdi el lerontani a képeket... Mindegy, így is jó.
Ma voltam megint kattintgatni, kinéztem egy érdekes helyet már régebben, amit meg akartam lőni, el is mentem, de nem voltam egyedül, volt még egy srác aki fényképezett. Dumáltunk kicsit, mondtam, h elmegyek körülnézek, h mit, hogy, honnan, mielőtt még összerakom a cuccot. Nézett bután, majd mondta, h ő minden lefotóz minden szögből, aztán majd otthon kiválogatja ami szerinte jó lett. Mondtam neki, h én kicsit máshogy működöm, aztán elbattyogtam. Később megint összefutottunk, mutatott pár képet amit az imént lőtt, meg pár régebbi képét is amire büszke volt. Eléggé kusza volt emberünk...
Csak azért írtam le, hogy amiről nem volt szó nagyon még, h szerintem az nagyon fontos, h legyen kialakult stílusa az embernek, minél előbb tisztába kell kerülni önmagunkkal, h mi az ami közel áll, és abban alkotni maradandód. Olyan nincs itt se, h mindenben jó valaki. A srác amúgy végtelenül szimpi volt, jó cuccal, Asszem 60D, L-es, f4-es obik, stb... De nulla kreativitással, és tudatossággal..
Tényleg jó lett. Nyomtam is rá egy like-ot.
Nah, eddig a legmagasabb pontszámot elért képem lett, és még megy feljebb...
Dehogynem!
Nekem nagyon tetszik.

Zseby-vel ne törődj.....ő ÍGY tud videózni is.
De oJan nehéz...!
ne ríjjá', a lényeg, hogy fejlődsz... egyszer majd sikerül megtalálnod az egészséges egyensúlyt CGI és nem CGI között..

háááááát...
Van, de nem néz ki jobban így...?

ehhez képest:
http://junkieeeboy.blog.hu/201...
CGI tudom...
500px-en lájkold ne itt!
Este mentem, olyan 10 körül, nagyon sok bringás volt, vagy fél órát tököltem mire üres lett, és lement az 5 expó.
Nem is ezért mentem, hanem egy long expós, 6-8 képes álló panorámáért a Margit hídról, csak azt még nem csináltam meg.
Aztán még randalíroztam a városban pár helyen, mire kizavartak a villamos alagútból a rendőrök a Lánchíd alatt...
este mentél vagy hajnalban?
Jó!
Hol előtted?
Van rajta utómunka gazdagon, de fain.