Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt pofáztam én is ennek a hülyének, hogy állandóan ő hozza fel a témát..
na jó most kivételesen én voltam... de nem tehetek róla... azt a pipacsos dumát nem hagyhattam szó nélkül... még az emil is megvan amiben írta...

LX
Mellesleg azt hallottam, h aki már egy "összeállt" társaságban mindig aláírja a leveleit, meg a hozzászólásait, az nem biztos, h egy pályán (páján) játszik... Ez nem firtatás, ezek tények!
mer' a hülye buzulásoddal elvonod a figyelmet pipacska..
mit szóljak hozzá? Nem volt még ilyen gép a kezemben.. de.. ha ki tudják váltani a zárrendszert, és ezáltal még a képminőség is javul.. (zaj, élesség.. felbontás.. sebesség.. stb..) akkor nyílván lesz benne fantázia.. azt viszont nem szeretném, hogy a CANON meg a NIKON lemaradjon, mert nem tesz jó majd a piacnak.. bár ahogy a mostani árképzést is nézem... majdnem mind1...

LX
Én nem érdeklődök, csak meghúzom a határvonalat, h LX ne akarja átlépni...
Bocs, hogy belesípolok az intim szexuális témátokba, de női szemmel nézve itt senki sem 100%-as.
Mindenki a másikra mutogat, mindenki félrebeszél/terel/hárít, mindenki a másik melegségét firtatja... mi a frászért érdeklődtök ennyire, ha tárgytalan?

Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ti nem mind ugyanabba a klubba jártok..
te is kezded a mosakodást... ne aggódj.. elfogadjuk.. ilyen vagy (esetleg 'ijen' is lehetsz.. ) megsütött a nap.. kedveled Zemát... nekem ez ugyan fura.. de ha neked így jó.. ám legyen..

LX
már megint csak terelni akarod a szót.. vádaskodsz itt vagdalkózol.. pipacsos..

más (csak hogy legyen azé' fotózásról is szó) : emléxel a malomra amitmondtam tegnap? No.. ahogy átmentél tegnap a rómairól a vasúti sín alatt, ott leledzik szemben... csak mire eszembe jutott, hogy felhííllak, már elszáguldottunk.. sz'tem az is megér egy misét...

na mostmá' buzulhatsz megint..

LX
Na jó, senkinek nincs hozzászólnivalója a MILC témához, csak LX szexuális aberrációi lesz a téma ma?
Kérdezd LX-et, ő igazán otthon van a témában, mint látjuk...
"Nem kell mindig magadból kiindulni, nem mindenki ojan..."

Clam vazze'.. te vagy a visszavágások nagymestere... többek között...

LX
Úgy látom LX-et kivetette magából a heteró fotós társadalom.
Én elfogadom a másságát, csak ne erősködne annyira, h nem az.

mijen?
Van mifelénk egy mondás...
Ha mindenki szembejön az autópályán nem biztos, hogy ők a hülyék...
Érdekes...Nem is tudom ki szeretné Zemát piros pipaccsal látni... Szóval, akkor most ez hogy is van? Na látod...Nem kell mindig magadból kiindulni, nem mindenki ojan...
Te is terelsz mint a puli kutya.. a lényeg, hogy ott volt.. lila pólójában, állítólag pipaccsal a seggében, és téged emlegetett meleg szívvel... ennyi..

LX
Lényeg, hogy rendeztél magadnak egy meleg estet egy ál Zemával aki szintén meleg volt, de csak a pénzért.

Az meg, hogy a hallal mi történt nem is érdekel.
"s" a megfelelő helyre
az össze csaj.. persze.. de mi a faxom az az osztriga amit ennyire emlegetsz?
LX
Ne irigykedj!
A ti közösségetekben is biztos lesznek akik majd oda-vissza lesznek érted! A kék osztriga bár kapui előtted mindig tárva nyitva vannak!
mégiscsak azt teszed folyamatosan.. Clam egyébként meg vak, és aki tud a sorok között olvasni, az láthassa' hogy oda meg vissza ven érted... azt hiszi, hogy ha CGI-ben nagyon jó lesz, akkor kap tőled pipacsot..

LX
magyarázzuk a bizonyítványt... kedveled ugye.. naja...

LX
BGabor800!
Most az mk IV jobb, mint az mk III, vagy nem?
én? fizetni? vazze.. hekket is csak két okból kapott.. egyrészt, hogy hagyjon békén a pipacsával, másrészt pedig megsajnáltam csórikámat a buzi lila pólójában.. erre még utána egy vízzel is lenyúlt pofátlan módon..

LX
Nekem nincs miért magyarázkodnom!
Clam megmondta, a képeid feltűnően hasonlítanak badzoli képeire.
És badzoli most hol is van? Na ezen gondolkodj csak el...