ezt pofáztam én is ennek a hülyének, hogy állandóan ő hozza fel a témát..
na jó most kivételesen én voltam... de nem tehetek róla... azt a pipacsos dumát nem hagyhattam szó nélkül... még az emil is megvan amiben írta...
Mellesleg azt hallottam, h aki már egy "összeállt" társaságban mindig aláírja a leveleit, meg a hozzászólásait, az nem biztos, h egy pályán (páján) játszik... Ez nem firtatás, ezek tények!
mer' a hülye buzulásoddal elvonod a figyelmet pipacska..
mit szóljak hozzá? Nem volt még ilyen gép a kezemben.. de.. ha ki tudják váltani a zárrendszert, és ezáltal még a képminőség is javul.. (zaj, élesség.. felbontás.. sebesség.. stb..) akkor nyílván lesz benne fantázia.. azt viszont nem szeretném, hogy a CANON meg a NIKON lemaradjon, mert nem tesz jó majd a piacnak.. bár ahogy a mostani árképzést is nézem... majdnem mind1...
Bocs, hogy belesípolok az intim szexuális témátokba, de női szemmel nézve itt senki sem 100%-as.
Mindenki a másikra mutogat, mindenki félrebeszél/terel/hárít, mindenki a másik melegségét firtatja... mi a frászért érdeklődtök ennyire, ha tárgytalan?
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ti nem mind ugyanabba a klubba jártok..
te is kezded a mosakodást... ne aggódj.. elfogadjuk.. ilyen vagy (esetleg 'ijen' is lehetsz.. ) megsütött a nap.. kedveled Zemát... nekem ez ugyan fura.. de ha neked így jó.. ám legyen..
már megint csak terelni akarod a szót.. vádaskodsz itt vagdalkózol.. pipacsos..
más (csak hogy legyen azé' fotózásról is szó) : emléxel a malomra amitmondtam tegnap? No.. ahogy átmentél tegnap a rómairól a vasúti sín alatt, ott leledzik szemben... csak mire eszembe jutott, hogy felhííllak, már elszáguldottunk.. sz'tem az is megér egy misét...
Érdekes...Nem is tudom ki szeretné Zemát piros pipaccsal látni... Szóval, akkor most ez hogy is van? Na látod...Nem kell mindig magadból kiindulni, nem mindenki ojan...
Te is terelsz mint a puli kutya.. a lényeg, hogy ott volt.. lila pólójában, állítólag pipaccsal a seggében, és téged emlegetett meleg szívvel... ennyi..
mégiscsak azt teszed folyamatosan.. Clam egyébként meg vak, és aki tud a sorok között olvasni, az láthassa' hogy oda meg vissza ven érted... azt hiszi, hogy ha CGI-ben nagyon jó lesz, akkor kap tőled pipacsot..
én? fizetni? vazze.. hekket is csak két okból kapott.. egyrészt, hogy hagyjon békén a pipacsával, másrészt pedig megsajnáltam csórikámat a buzi lila pólójában.. erre még utána egy vízzel is lenyúlt pofátlan módon..
Nekem nincs miért magyarázkodnom!
Clam megmondta, a képeid feltűnően hasonlítanak badzoli képeire.
És badzoli most hol is van? Na ezen gondolkodj csak el...
na jó most kivételesen én voltam... de nem tehetek róla... azt a pipacsos dumát nem hagyhattam szó nélkül... még az emil is megvan amiben írta...
LX