Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Margit híd alatt.

hol készült?
Szerencsére nem kell csinálni, mert már valaki gyártja!

Adapter
Oké, örülök. Neme egy profi állvány, de kompakt géphez, gopro-hoz, és utazáshoz tökéletes! Használd egészséggel, és lássuk az eredményeket!
Mindenkinek van má' GoProja..csak nekem nincs Veszek valami tokot a digit fényképezőhöz aztán felbazsom a bukóra
Persze,jó lesz,még a GoPro-nak csinálok hozzá egy tartót,és akkor videózáshoz is tudom használni
így már találtam 2 helyen ami közel van
köszi
Keveset talál? 116 helyen van itthon...
http://www.hellyhansen.com/sto...
Hungary-t válaszd ki.
Az összes Dockyard bolt forgalmazza, de nézd csak:
http://lmgtfy.com/?q=helly+han...
Nincs mit!
Minden oké, szimpatikus?
mindenképpen nyárit akarok
ojant ami tényleg normális, már rájöttem hogy nem jó mindenből az olcsó
itt felén egyenlőre még nem találtam meg hogy hol van helly hansen áruház
de a google is keveset talál
hol lehet ezt venni? motorosboltba van?
Szevasz!
Ebben a pillanatban kaptam kézhez a kamera álványt.
Köszi szépen !
Az aláöltöző lényege, hogy feszüljön rajtad, de mégis rugalmas legyen. Ergo nem fog felgyűrődni. Nem két számmal nagyobbat kell venni. Ha motorozás közben fogyni akarsz, illetve elájulni, akkor télit vegyél.
Bocsmá', hogy így belevau....name' csak én nem vagyok ilyne nagy bűrruhás sportmotoros. Viszont egyik haverommal pont 1-2 hete beszéltük..neki a decathlonos van...semmi panasza rá azt mondja 1 szer volt kényelmetlen..mert valami begyűrődött vagy mit magyarázott..de ha minden klappol akkor egész jó
az nem elég rugalmas
kösd meg bálamadzaggal.
motorozáshoz kell csak hogy tisztán lásd a dolgot
a rőrruhám 1 részes
nemtudom hogy aláöltözőböl ugyan ojan az 1 részes mint a bőrruhából? az is cipzáros?
2 részes nem csúszna fel a hátamon mire fölé veszem a bőrt?
mert a pólóm az mindíg felcsúszik a hátamon
genyavagy....de teccett'
"helly hensent" ne vegyel, mert az gagyi lehet,probald meg a helly hansent!
nekem van dainese egyreszes is,meg tobb ketreszes HH es eg es fold a kulonbseg a HH javara. pedig a dainese sem egy csitri nimand marka... de arra keszulj h a HH szett kb. 40e, igy amit megtakaritottal a heJesiras konyveken az evek alatt, azt most elbukod.
es meg mindig nem tudjuk mire kell,mert fotozashoz a buvarruha a legjobb alaoltozo, egyujjas kesztyuvel.
de én szenvedttem az aksikkal, már vettem eneloop-ot
mijen jó ötleteked adsz, egy kis divatbemutatót tarthatnátok zemával aláöltözőbe
amik közül kell választanom: helly hensen, dane, forcefield, alpinestars, spidi
meg még a dekatlonost is ajánlották hogy az is jó csak az nem annyira kényelmes motorra
Amúgy meg gyanús vagy te nekem. Nem te voltál régebben aki a ceruzaaksikkal szenvedett?

Vagy csak azért kérdezed, mert hátha Zema berak magáról egy fényképet ahogy veszi le az aláöltözőt?
Lényeg, hogy technikai aláöltözet legyen és nyári. Szerintem is a HH a legjobb ebben, de gyárt már a Nike és a többi sportgyár is.
badzoli is azt írta hogy neki is ojan van, persze nem a búvárruha
nemtudom hogy mijent vegyek
Persze. Ausztria, szerpentinek...

link