mindenképpen nyárit akarok
ojant ami tényleg normális, már rájöttem hogy nem jó mindenből az olcsó
itt felén egyenlőre még nem találtam meg hogy hol van helly hansen áruház
de a google is keveset talál
hol lehet ezt venni? motorosboltba van?
Az aláöltöző lényege, hogy feszüljön rajtad, de mégis rugalmas legyen. Ergo nem fog felgyűrődni. Nem két számmal nagyobbat kell venni. Ha motorozás közben fogyni akarsz, illetve elájulni, akkor télit vegyél.
Bocsmá', hogy így belevau....name' csak én nem vagyok ilyne nagy bűrruhás sportmotoros. Viszont egyik haverommal pont 1-2 hete beszéltük..neki a decathlonos van...semmi panasza rá azt mondja 1 szer volt kényelmetlen..mert valami begyűrődött vagy mit magyarázott..de ha minden klappol akkor egész jó
motorozáshoz kell csak hogy tisztán lásd a dolgot
a rőrruhám 1 részes
nemtudom hogy aláöltözőböl ugyan ojan az 1 részes mint a bőrruhából? az is cipzáros?
2 részes nem csúszna fel a hátamon mire fölé veszem a bőrt?
mert a pólóm az mindíg felcsúszik a hátamon
"helly hensent" ne vegyel, mert az gagyi lehet,probald meg a helly hansent!
nekem van dainese egyreszes is,meg tobb ketreszes HH es eg es fold a kulonbseg a HH javara. pedig a dainese sem egy csitri nimand marka... de arra keszulj h a HH szett kb. 40e, igy amit megtakaritottal a heJesiras konyveken az evek alatt, azt most elbukod.
es meg mindig nem tudjuk mire kell,mert fotozashoz a buvarruha a legjobb alaoltozo, egyujjas kesztyuvel.
de én szenvedttem az aksikkal, már vettem eneloop-ot
mijen jó ötleteked adsz, egy kis divatbemutatót tarthatnátok zemával aláöltözőbe
amik közül kell választanom: helly hensen, dane, forcefield, alpinestars, spidi
meg még a dekatlonost is ajánlották hogy az is jó csak az nem annyira kényelmes motorra
Margit híd alatt.