hat igen. ha ujrakezdhetnem mar en se toltenek fel oda. csak ide...
es most h badzoli regisztralt meg veszelyesebb lett, gondold el mi lenne ha lx is regisztralna...
"ami elmenne, ha lenne mellette valami haszna is.. ha vmit tudnék belőle én, vagy más.. profitálni.. "
Ezzel maximálisan egyetértek, vmi hasonlót fogalmaztam emg annó amikor mondtam, hogy én kiszállok a feltöltögetésből. Na de akkor meg engem buziztatok, hogy ne hisztizzek...
Nah itt aztán minden van...
Véleménye is van mindenkinek, ami ugye olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra. (Én mondjuk kiváncsi vagyok 18 körüli lánykákéra....)
Ahogy látom, a felszínes poénkodás alatt kezd gyűlni a feszültség, ami viszont szerintem már nem jó irány. Ez egy kibaszott fórum / topik, nem kell komolyan venni.
Azzal nem értek egyet, h ez egy vicctopik lenne, mert az elmúlt 2 nap kivételével szerintem meglehetősen hasznos dolgok, észrevételek, tanácsok hangzottak el, és láthattunk jó képeket is. De ez a két nap szerintem belefért, kellett, Clam montázs képe meg zseniális, szarrá röhögtem magam, és megfelelően görbülő tükröt tartott az érintettek elé. Ez egy vicc, amin nevetni kell, meg eleve tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Annyi minden van amin az embernek idegeskednie kell a hétköznapokban, h itt szerintem arra már semmi szükség.
Ettől függetlenül én nem töltök fel ide képeket többet, elmondtam már 100X, hogy miért, de ha lövök olyan (ojan) képet amit szívesen megosztanék itt veletek, akkor azt be fogom linkelni. Emellett azt hiszem elég aktívnak mondhatom magam a fórumon. Az, hogy valakinek a stílusom mondjuk nem fekszik, azt sajnálom, de ez van. 34 vagyok, nem fogok rajta változtatni, de ha valakit zavar, szóljon, és szívesen segítek neki keresni a személyének megfelelő topikokat. Itt azért nagyrészt ismerjük egymást személyesen is, úh nem ez alapján kell megítélni, h milyen ember a másik, de még egyszer mondom, hogy ha ez alapján is alkot véleményt valaki, azt is leszarom, mert ez egy fórum.
Aki a magánéletben is tartja a kapcsolatot itt egyesekkel, annak úgysem ez lesz a fontos.
A tanácsokkal kapcsolatban: Én tényleg azt gondolom, hogy ebben aktív vagyok, és próbálok segítő tanácsokat adni, mégha ezt a sajátos stílusomban teszem is. Ezen meg lehet is sértődni, meg meg is lehet érteni, ki-ki válassza a neki legkomfortosabbat.
Beku képeiről persze, h nincs komment, mert tök jó, hogy a parkolóban lőttél 3 telós (jellegű) képet, ami nagyon érdekes, de fotós szemmel nézve sírva fakadok tőlük, így most mit kellene írni. Ehhez a 3 képhez egy könyv kell, nem egy komment. Csatlakozni lehet, de azért mert most volt 2 hozzászólásod még nem fog senki sem körbeugrálni. Tölts fel egy LX-es villamosos képet, na akkor majd foglalkoznak veled...!
Kicsit azt érzem, hogy itt mindenki bizonyítani akarja milyen jó fotós, és személyes sértésnek veszi ha támadják / kritizálják a képeit. Olyat még nem hallottam senkitől, hogy na, ez egy jó kép. És ennyi, minden sallang nélkül. Nem attól lesz valaki jobb fotós, vagy nem attól fog hasznosabb kommentelőnek látszani, h mindenben hibát talál. A támadás meg rossz felület, a tanács, javaslat, építő kritika a jó irány. Persze ezt mondom én, akinek a stílusa szintén hagy némi kívánnivalót maga után, de ezt próbálom kompenzálni hasznos ötletekkel.
Feldobtam a MILC témát, hogy ne LX nemi identitása legyen 2 napig a téma, mégse fűzött rá senki. De száraz fotós topikot nem szeretnék látogatni, mert arra nem vagyok kiváncsi.
És most pedig jöjjön az én káming áutom:
Én nem vagyok fotós, nagyon messze vagyok attól, hogy annak hívjam magam, és a lehetőségeim sincsenek meg, hogy az legyek, mivel nem tudom elérni azt, hogy abból éljek olyan szinten, ahogy szeretnék. Én amatőr vagyok, és meg is fogok maradni amatőrnek, persze annak is vannak fokozatai. Fotóztam már olyan túrán ahol hivatalos státuszban voltam kint (pl. a belinkelt erőművi kép), és a képeket később felhasználták, vették már meg 500px-en képemet, stb... de ettől még amatőr vagyok. Szerintem erős kifejezés ebben a topicban, hogy valaki fotós...
A témákkal kapcsolatban...:
Ha lesz olyan téma ami megmozgat, és azonnal összeáll a fejemben valami (ilyen volt fény pl...) akkor arra csinálok szívesen képet, de ahol csak görcsösen elkattintanék valamit, csakhogy meglegyen, azon nem fogok résztvenni, ahogy azon sem, ahol a téma nem fog meg. Pl. cipő. Ez egy játék, a játék lényege, hogy élvezd. Persze lehet, h más lenne a gyerek fekvése ha sokan résztvesznek ezeken és tényleg egyre jobb, és jobb képek születnének. Egyedül Jacek-en látom ezt, azt hogy fejlődik, hogy érdekli az egész, szerzett jobb gépet, tanul a kommentekből, stb... A csaptól eljutottunk az utómunkázott, expósorozatos silós képig, ami mindenképp fejlődés. Még így is lehet gyerekeket ijesztgetni a képeivel, de már nem mindenki fog megijedni.
Nagyjából ennyi. Megyek motorozni, szevasztok!
Szerintem a képeidre meg azért nem nagyon reagált senki, mert fotós szempontból semmi extra. Elővetted a zsebedből a gépet és katt.
Mit lehet erre írni?
Nem az, hogy nem lehet..nem kell csatlakozni...ez egy szabad topic..bárki írhat bármit, bárki tölthet fel fotókat... Az már megint más dolog, ha be tudsz kapcsolódni a beszélgetésekbe, beilleszkedsz a társaságba..ehhez idő kell Mondjuk ha te pl. nem éjszaka rakod fel a képeket akkor lehet többen látják egyből, és véleményezik vagy mondanak róla/vele kapcsolatban valamit DE olyan is van, hogy nem nagyon mondani senki semmit...nem egyszer volt úgy, hogy képet töltöttem fel és semmi vélemény róla...én pofátlan vagyok, így rákérdezek..de ha nem kérdeznék akkor nem lenne véleményezve, mert egyszerűen nem ragadott meg senkiben semmit Nekem az IFA tetszik, mert különleges, ritka látvány...de én pl. nem tartottam fontosnak, hogy ezt leírjam.
Röviden, tömören a lényeg: tölts fel képeket, beszélgess..kitartóan..illeszkedj be..ha hisztivel kezdesz az már rossz indulás...SZERINTEM
Igen..egyet kell venned 250-ért..aztán minden gól után kapsz egyet Na igen..jó kis hely ez a debrecen...csak sok mindent szarul csinál Kósa bá' de a sörkert jó hely...van egy elkerített trambulin....bemásztunk félrészegen...osztálytársamnak két ujját törtem el véletlen
igen, tényleg ott van, hogy nem akarsz beszállni..
tükörrel nincsen gond.. saját képességeimmel, fotóim minőségével tisztában vagyok.. talán saját magammal is..
én speciel annyit akartam elérni, hogy több kép kerüljön feltöltésre.. de azt hiszem felesleges.. (na és ezt is az vegye magára, akinek inge, vagy ahogy mondtad volt öltözködni akar..)
szánalmas vergődéssel sajnos egyet kell értenem.. de nem csak a téma terén.. átmentünk (magamat is beleértve!) gyerekes bohóckodásba.. ami elmenne, ha lenne mellette valami haszna is.. ha vmit tudnék belőle én, vagy más.. profitálni.. de erre ami most megy, nem igazán van kedvem időt szakítani.. de biztos csak öreg vagyok már ehhez
és különben is.. mindenki sokkal többet tanul abból, ha elolvassa Scott Kelby könyveit, mint ha én osztom itt az észt.. ő legalább ért hozzá..
igen, tudom, hogy ezt írtad, csak én azzal kezdtem, hogy nem szándékozom beszállni ebbe az "ösztönző programba", és ennek pontosan meg is van az oka..
tényleg csak azért dobtam be pár témát, mert szó szerint szánalmas volt az a vergődés, ami itt ment: "na, mi a téma? ..van téma? ..ki dob be témát? ..mi legyen a téma? ..mondjon már valaki valamit.." stb. ..mindezt úgy, hogy közben megy a nagy észosztás, meg a "kreativitás-duma".. csak egy tükröt akartam tartani, azt hiszem, túl jól sikerült
ezt mondjuk én sem értem nincs itt semmi keménység.. volt egy 5letem, meg egy véleményem.. amivel természetesen én egyetértek, hiszen az enyém.. a cél annyi volt, hogy jóóó sokan töltsenek fel képet.. de úgy tűnik nem jó az út..
motorozashoz? helly hansent, ojant.