Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem továbbra is az az 5 téma tetszik a legjobban, amit Zseby mondott, abban érzek kreativitást. Nem értem, miért siklott el mindenki azok mellett.
Ez nem ojan kedvelés, de mindegy. Azt hiszem féltékeny vagy, de megnyugtatlak, ok nélkül! Csak nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy heteroszexuális emberek is vannak itt, akik hátsó szándék nélkül kommunikálnak egymással. Pont.
nah.. de mostmár elég legyen a bohóckodásból.
Itt egy téma : PORTRÉ
ez egyszerű, és mindenki képes portrét fotózni.. Hogy milyet, az más kérdés.. DE... aki nem tölt fel képet (persze nem már régen elkészítettet, hanem újat!) szóval aki nem KÉSZÍT képet az buzi! és akkor most minden kiderül.
Van rá több mint egy hete mindenkinek. Határidő : Július 1!
jó hétvégét mindenkinek.

LX
már ma volt egy... 6651... idéznék : "Zemát kedvelem"

LX
te hívtál fel ma délután ?
Lehet, majd kiderül, ami eddig is nyilvánvaló volt...
Lehet, hogy egy nagy coming out-al indít majd!
Szerintem jobban fogja kezelni a helyzetet, mint öö..inkább nem írom le a nevét, mert akkor megint elkezd magyarázkodni, hogy De mindenki tudja kiről van szó.
Nah, visszajön a főbu..., khmmm...izé, fö badzoli, aztán lesz kapsz!
Halat akar
Nekem azt mondta, hogy egy meleg állandóan halatnakar "enni" vele, ezért inkább felszívódik.
téged meg ignorállak, mert be vagy szarva a kérészektől..

LX
ah so... és hová tűnt?

LX
BGabor800-nak azt mondta h miattad nem jar mar fel ide......
7D-je volt.
azaz.. ő az.. milye volt? és hol van most?

LX
Koph - Lux Tamás.
Nem 1D-je volt.
jut eszembe.. volt fent a sportmotoron egy srác, vmi krosszos vagy S moto-s csóka volt, aki szintén komoly képeket csinált.. asszem' talán 1D Mark IV tulajdonos volt.. emlékszel ilyenre? Ki volt az?

LX
nincs valakinek pentax k-xhez jó eladó obija?
BGabor800

Nem szar képek ezek sem a te műfajodból:

http://www.sportmotor.hu/motor...
én erről nem tehetek.. Látod, hogy ez a Clam gyerek már a vágyálmait vizualizálja.. eddig azt hittem Zema kell neki, és nyugodt is voltam.. de most meg látod, már engem kóstolgat basszus.. azt hiszi, hogy a pipacs bejön nálam... megsütötte a nap.. oszt' forró a srác...

LX
baszki, most esett le: ti valójában engem akartok elmarni innen, hogy ne zavarjam a kis közösségeteket...
értek ám a szép szóból, nem kell virágnyelven (pipacs?) erőlködni
na ez legalább végre kreatív 5let volt.. bár a megvalóstás azért elég fos... de ezek után nehogy találjak rólad képet a neten...

LX
No comment...