Ez nem ojan kedvelés, de mindegy. Azt hiszem féltékeny vagy, de megnyugtatlak, ok nélkül! Csak nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy heteroszexuális emberek is vannak itt, akik hátsó szándék nélkül kommunikálnak egymással. Pont.
nah.. de mostmár elég legyen a bohóckodásból.
Itt egy téma : PORTRÉ
ez egyszerű, és mindenki képes portrét fotózni.. Hogy milyet, az más kérdés.. DE... aki nem tölt fel képet (persze nem már régen elkészítettet, hanem újat!) szóval aki nem KÉSZÍT képet az buzi! és akkor most minden kiderül.
Van rá több mint egy hete mindenkinek. Határidő : Július 1!
jó hétvégét mindenkinek.
Szerintem jobban fogja kezelni a helyzetet, mint öö..inkább nem írom le a nevét, mert akkor megint elkezd magyarázkodni, hogy De mindenki tudja kiről van szó.
jut eszembe.. volt fent a sportmotoron egy srác, vmi krosszos vagy S moto-s csóka volt, aki szintén komoly képeket csinált.. asszem' talán 1D Mark IV tulajdonos volt.. emlékszel ilyenre? Ki volt az?
én erről nem tehetek.. Látod, hogy ez a Clam gyerek már a vágyálmait vizualizálja.. eddig azt hittem Zema kell neki, és nyugodt is voltam.. de most meg látod, már engem kóstolgat basszus.. azt hiszi, hogy a pipacs bejön nálam... megsütötte a nap.. oszt' forró a srác...
baszki, most esett le: ti valójában engem akartok elmarni innen, hogy ne zavarjam a kis közösségeteket...
értek ám a szép szóból, nem kell virágnyelven (pipacs?) erőlködni
Itt egy téma : PORTRÉ
ez egyszerű, és mindenki képes portrét fotózni.. Hogy milyet, az más kérdés.. DE... aki nem tölt fel képet (persze nem már régen elkészítettet, hanem újat!) szóval aki nem KÉSZÍT képet az buzi! és akkor most minden kiderül.
Van rá több mint egy hete mindenkinek. Határidő : Július 1!
jó hétvégét mindenkinek.
LX
LX
LX
LX
LX
Nem 1D-je volt.
LX
Nem szar képek ezek sem a te műfajodból:
http://www.sportmotor.hu/motor...
LX
értek ám a szép szóból, nem kell virágnyelven (pipacs?) erőlködni