Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó is az, nekem sima HD van, csak mikor betömöritem a mp4-et sok részlet elveszik. Ez pl 3:20 és 100 megás mkv-ba tömöritve. Ha tudtok jobb megoldást akkor hallgatom, ill olvasom

http://youtu.be/vWt9EMsBVzo
miért? miért lenne onnan ? túl profi?
Milyen jó kép. A gopro.com -ról van?
szia....létezik egy hd hero 2 kamera..énis most vettem egyet németországban..... annak vannak különböző csatlakoztatható tartói....van egy pár féle vriáció tappancs...
Én is remélem, hogy nem, de szerintem sokan örülnének itt annak, ha igen...
Sziasztok! nem tudtok valami jó sisakra tehető fényképező tartót boltit! vagy házilag is jólenne valami tipp ... előre is kösz
Remélem nem, de már semmi se biztos.
Mert indult rajta?
Gondoltam.

Úgy látom Zema nagyon elfáradt a meleg olimpián. Vagy hol lehet?
Mi mást is jelenthetne...
A más meleget jelent?
Unatkoztam és pár őszi képemet LR-ben felhúztam.
Itt az egyik, címe is van, vagy valami olyasmi.

"Csak azért, mert más vagyok miért fordultok el tőlem?"
Mai termés Ezt műveltem a gumival, azután lefotóztam.

A beigért horvátországos képek meg némi válogatásra szorulnak mert kb 1800 kép született, és az a baj mind tetszik, de majd csak kiválogatom a javát és csurgatok ide néha néha
Ja az más. De minek olyasmi felől érdeklődni, amire tudod a választ?
csak érdeklődtem
Most lehülyéztél?
előtte mi akadályoz meg?
Pontosan, fénymásolni is tud, meg nyomtani és még fényképezni is lehet vele!
Én is akarok majd valami kis kompaktot, amit betudok dobni az ülés alá és több mint valószínű, hogy Nikon lesz. Utána meg majd elmondhatom, hogy hülye vagyok.
Canon? Az mi, fénymásoló?
Amúgy egy Sony-val volt versenyben, de a 6x vs 5x zoom a nikon javára döntött.
Legalább Canont vettél volna... De nem! Ez is Nikon. Balesetmentest hozzá!
Mivel kiderült, hogy nem tudok fotózni és amúgy is tehetségtelen vagyok, tegnap lőttem magamnak egy 2 pálcás masinát, ami mindent tud automatikusan, de mégsem telefon. Az új csodafegyverem, remélem, ezzel talán sikerül majd néha valami rendes dos-os, vagy akár esetleg majd a jövőben egy html-es képet is csinálnom...
A győztes fotó!
Köszi mindenkinek!
most, hogy mondod
Kuuvaszád