Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj, tényleg te a helyesírással támadsz!
nemhiszem, én csak ojan képeket raktam föl amik nem okoztak retina károsodást
Látom még hiányérzeted van.
csoki, neked nem volt vmi maradandó alkotásod a portfóliódban?
Akkor LX-nél még van remény?
Rossz belegondolni mi lenne, ha ők ketten az Antarktiszra mennének.. Egyből megemelkedne az óceánok vízszintje...
akkor szokott cspnivaló képeket csinálni mikor azt az üzemmódot bekapcsolja
Tudom, hogy nem sok idő.... amúgy igen..mostmár hűvös van amúgy a paint 888-nál már van újabb 889...sokkal többet tud..és gyorsabban fókuszál, na meg jobb a látószöge is..
Zolit már elveszítettük. A dőlő dominók alá feküdt. meztelen.

Olyan csak Jacek-nak van. Van rajta csap üzemmód is.
Remélem azért az "olyanoknak" nem olyan érzékeny a lelkük, mint mondják, mert akkor LX-el és badzolival nem tudom mi lesz.
csináljátok a milliós gépekkel a jobbnál jobb képeket de egyik sem olyan híres mint az enyém nemhiába hülyéknek áll a világ
Kiváncsi vagyok hány emberke adja el a gépét és fejezi be a fotózást miután benéz ide... Arról nem is beszélve ha fel is tölt...
nem baj, hulljon a férgese...!
Elég nagy elismerés szerintem...Sose tudni, lehet ez a kép bejárja majd a világhálót és Kakasdból Pörkölt lesz.
Ezt nem sok idő megcsinálni, főleg ha megvan a legújabb Paint 888-asod. Meg ilyenkor kellemesebb is itt a légkör mikor nincs "melegfront". Remélem érted...
micsoda elismerés
Mit akarsz, idejöttél két képpel, abból az egyik szállóigévé vált, és bekerült a félév montázsába...
Én is.
Értem...ezért hát ez a nagy hasonlóság.
akkor lövök pár képet legyen miböl válogassatok
És még hol az év vége... Majd csinálni kell egy szilveszteri Best Off kiadást.
Ha ezt badzoli látná!
Csak hát nem tud netezni, mert éppen szőrös, izzadt motorosok szorítják magukhoz.
Nagyon ráérsz Clam és brutál bolondok vagytok...rég röhögtem ennyit iylne rövid idő alatt
Hát én szétröhögöm magam bazzeg.
Persze, mivel az "olyanok" összejárnak...
ezt a pusztító alpáriságot...