Az a baj, hogy az ilyen helyeken nagyon sokan vannak. Kirajzik az összes indián. A Meleg Motorosok Magazinja is ekkor tartja az éves buliját ugyanitt.
Szóval nem szeretem a tömeget, hogy láthassak egy 24-135-ös objektívet.
De aki szereti a tömeget, meg szereti magát dörgökni az elötte állóhoz az csak menjen.
Az eneloop-ok gyárilag eleve töltött állapotban vannak, ezért is hívják ready-to-use akkuknak.
Nekem is ilyen töltőm van, 2 is, mondjuk én a teszt módot még sosem használtam. Általában sima töltés megy, meg a refresh, amikor lemeríti és onnan kezdi tölteni. Ez egy hosszadalmas folyamat, kb 10-12órán át megy, van, hogy még tovább.
A sima töltés néha csak pár óra.
Amúgy meg inkább fotózz, minthogy az akkuk paramétereibe kezdesz belebuzulni...
nekem is megvan a használatia meg nyomkodttam is a display gombot de azt nem jelezte ki hogy mennyi töltést lehet kivenni az akkubol
a feszültséget meg az időt azt kijelezte
több mint 10 órát töltötte aztán kiírta hogy full
nemtudom mi lehet vele, most megint elindítottam és megint tölti a már feltöltött akkukat
Szia csoki525!
Nekem is ilyen töltőm van, a végén pontosan kijelzi mennyit lehetett beletölteni az akkuba, akár egyenként is meg lehet tenni a tesztet vagy bármely más opcionálisan választható funkciót.
A töltőn a display nyomógombbal lehet arra menüpontra rámenni, többszöri megnyomásra.
Ha felépülök, lefotózom a használatiját és felteszem ide.
vettem új ellemeket a fényképezőbe, eneloop
meg egy voltcraft ipc-1l töltőt
beleraktam a régi energizer akkukat és elindítottam egy teszt üzemmódot
feltöltötte és kiírta hogy full de nem merítette le mert nem jelzi hogy mennyi a teljesítménye pedig a papírján az volt írva hogy meg lehet vele mérni
ért hozzá valaki?
http://www.220volt.hu/Canon+EF...
EF-S bajonett, 55-250 obi, napellenzővel.
Még van rajta gari, kb 250 expo van benne.