Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy ilyen.
http://www.220volt.hu/Canon+EF...

EF-S bajonett, 55-250 obi, napellenzővel.

Még van rajta gari, kb 250 expo van benne.
Jaaaa, én buzi vagyok, de meleg nem!
Akkor miért nem gurultok arra, hallod a MMM éves talija is ott lesz...!
Pont ezen a hétvégén megyek motorostúrára...
Nem, nem melegmotorostúrára, azt a gaybikers.hu-n szervezik, de ezt úgyis jobban tudjátok...
Jogos.
Az a baj, hogy az ilyen helyeken nagyon sokan vannak. Kirajzik az összes indián. A Meleg Motorosok Magazinja is ekkor tartja az éves buliját ugyanitt.

Szóval nem szeretem a tömeget, hogy láthassak egy 24-135-ös objektívet.
De aki szereti a tömeget, meg szereti magát dörgökni az elötte állóhoz az csak menjen.
Ezt én nem hallottam, de valahol gyanítottam, ma már erősen vélelmeztem, és most, hogy Te mondod, már biztos vagyok benne!

http://pixinfo.com/hirek/2012-...
Ide nem akarsz eljönni?
Vagy más esetleg?
Én úgy tudom, hogy a melegség úgy indul, hogy cgi-nek látsz képeket. Később már a hetero párokat is cgi-nek látod.
Miért nem tölt fel senki képeket?

Nekem most nincs több CGI-m, úh valaki más is mutathatna valamit.
Magával ragad az itt eluralkodó depresszió!
Na tessék, milyen pesszimista végszó, most nehogy a kardodba dőlj.
Te is be vagy savanyodva!
Akkor jó.
Mert én szanaszéjjel röhegtem magam a saját faszságomon...

Amúgy azt vettem észre, hogy az emberek megsavanyodtak, nincs már önirónia, mindent véresen komolyan vesznek. Így nem lehet élni.
nem ..de én nem vagyok itt
Szerintem erre még gyúrhatsz...
Ez a poén csak nekem tetszett ennyire?
Akkor valamit nem jól csinálsz vagy a töltő rossz. Kiírja pontosan mennyi a belepumpálható mA. Olvasd el még egyszer figyelmesen a használati leírást.
Az eneloop-ok gyárilag eleve töltött állapotban vannak, ezért is hívják ready-to-use akkuknak.
Nekem is ilyen töltőm van, 2 is, mondjuk én a teszt módot még sosem használtam. Általában sima töltés megy, meg a refresh, amikor lemeríti és onnan kezdi tölteni. Ez egy hosszadalmas folyamat, kb 10-12órán át megy, van, hogy még tovább.
A sima töltés néha csak pár óra.

Amúgy meg inkább fotózz, minthogy az akkuk paramétereibe kezdesz belebuzulni...
Ma pont nem, vártam, hátha kapunk új feladatot... Amúgy én munka közben is szoktam ide irogatni...

Welcome Zseby!
Majd a végén felrobban, kinyír téged is, meg az egész falut!
nekem is megvan a használatia meg nyomkodttam is a display gombot de azt nem jelezte ki hogy mennyi töltést lehet kivenni az akkubol
a feszültséget meg az időt azt kijelezte
több mint 10 órát töltötte aztán kiírta hogy full
nemtudom mi lehet vele, most megint elindítottam és megint tölti a már feltöltött akkukat
Szia csoki525!
Nekem is ilyen töltőm van, a végén pontosan kijelzi mennyit lehetett beletölteni az akkuba, akár egyenként is meg lehet tenni a tesztet vagy bármely más opcionálisan választható funkciót.
A töltőn a display nyomógombbal lehet arra menüpontra rámenni, többszöri megnyomásra.
Ha felépülök, lefotózom a használatiját és felteszem ide.
vettem új ellemeket a fényképezőbe, eneloop
meg egy voltcraft ipc-1l töltőt
beleraktam a régi energizer akkukat és elindítottam egy teszt üzemmódot
feltöltötte és kiírta hogy full de nem merítette le mert nem jelzi hogy mennyi a teljesítménye pedig a papírján az volt írva hogy meg lehet vele mérni
ért hozzá valaki?
Zseby csak nyomogat mindenféle gombokat... ..és már itt sincs!
neked jobban kéne tudni..