És ez?
Ez motoros-autós, és itt tényleg van RC autóra szerelt gopro, meg RC helikopterre szerelt is, és nagyon jó a sztori.
És szerintem kibebaszott jó film, ügyes srácokkal.
Ez az "első" része, szerintem még jobb, mint a The Art of FLIGHT.
Nagyon komoly technikával, nagyon komoly pénzekből készített film mind2, a világ snowboardos elitjének legjobbjaival. Ha legalább 200x nem láttam mindegyiket, akkor 1x sem...
És ha valakit a síelés (freeski) jobban érdekel, akkor ajánlom figyelmébe a "revolver" című alkotást. Hasonló, csak sível.
És egy kis részlet, szintén sí, nekem nagy kedvenc: JP Auclair
Valami nem ok.
Nem az ötlettel van a gond, hanem talán inkább a megvalósítással.
Sztem elkapkodtad, mint LX a retinaégetős villamosos rémálmát.
Ráadásul a bordó asztallappal nem működik.
Szerintem.
Tudsz te ennél többet, jobbat.
A holdas kép 400mm-es optikával, f5,6-os blendével és 1/80s záridővel készült, ISO100-on...
Természetesen tükörfelcsapással és vezetékes távkioldóval, statívról, kikapcsolt stabilizátorral...
és egy ma esti "szuperhold"...
ja, Pesten tiszta az ég, bár a Dunapartról eléggé párába burkolt néha a hold, de kicsit feljebb, a budai hegyoldalból már tiszta minden...
Esik ez a redva..pedig ki akartunk menni asszonnyal holdat fotózgatni éjszaka hátha eláll majd..kipróbálnám a fotógépet ilyne körülményke között is
milyen beállítást ajánlotok, mint kezdőnek? gondolok itt blende, záridő, zoom ilyesmikre
Nagyon király srácok, nem az a megszokott fighter film.
De nekem nagyon bejön a megvalósítás, a kameramozgatás, meg az effektek. Ezért írtam, hogy amatőr videósoknak ajánlott.
Hát nem ezzel fogom kivívni a figyelmet, az tuti.
Nem vagyok büszke sem a témámra, sem a megvalósításra, de jelenleg ennyi telt tőlem. (Nem mentségül, de elég sokminden összejött az elmúlt 2 hétben.)
Szóval lehet basztatni, állok elébe teljes mellszélességemmel...
Kicsit kifújt a projektünk úgy látom.
Hármunkon kívül senki nem akar megmérettetni.
Király cucc.
http://vimeo.com/25288834
Ez motoros-autós, és itt tényleg van RC autóra szerelt gopro, meg RC helikopterre szerelt is, és nagyon jó a sztori.
És szerintem kibebaszott jó film, ügyes srácokkal.
http://youtu.be/Te0V71sGoxA
That's It, that's all
Ez az "első" része, szerintem még jobb, mint a The Art of FLIGHT.
Nagyon komoly technikával, nagyon komoly pénzekből készített film mind2, a világ snowboardos elitjének legjobbjaival. Ha legalább 200x nem láttam mindegyiket, akkor 1x sem...
És ha valakit a síelés (freeski) jobban érdekel, akkor ajánlom figyelmébe a "revolver" című alkotást. Hasonló, csak sível.
És egy kis részlet, szintén sí, nekem nagy kedvenc:
JP Auclair
Itt egy hosszú záridős kép Most csináltuk asszonnyal
Nem az ötlettel van a gond, hanem talán inkább a megvalósítással.
Sztem elkapkodtad, mint LX a retinaégetős villamosos rémálmát.
Ráadásul a bordó asztallappal nem működik.
Szerintem.
Tudsz te ennél többet, jobbat.
egyszer nézegettem ilyennel, nem semmi látvány
Természetesen tükörfelcsapással és vezetékes távkioldóval, statívról, kikapcsolt stabilizátorral...
ja, Pesten tiszta az ég, bár a Dunapartról eléggé párába burkolt néha a hold, de kicsit feljebb, a budai hegyoldalból már tiszta minden...
milyen beállítást ajánlotok, mint kezdőnek? gondolok itt blende, záridő, zoom ilyesmikre
Vagy mert nem paintben fotózott.
De nekem nagyon bejön a megvalósítás, a kameramozgatás, meg az effektek. Ezért írtam, hogy amatőr videósoknak ajánlott.
De valahol ez az etalon filmkészítés szempontjából nálam, bár nem motoros.
http://www.youtube.com/watch?v...
A teljes film fent van isohunt-on is, meg thepiratebay-on is.
ISO100
F3.2
shutter: 1,3s
Nem vagyok büszke sem a témámra, sem a megvalósításra, de jelenleg ennyi telt tőlem. (Nem mentségül, de elég sokminden összejött az elmúlt 2 hétben.)
Szóval lehet basztatni, állok elébe teljes mellszélességemmel...