nekem meg az also légnyomás szivta kin a benzint a tankbol a multkro,mert egy stoppi után olyan alcsonya volt kár h senki nem örökitette+ probálgttam stopizni erre holtponton átbuktam leugrottam a mocirol a moci meg kajak tetön volt mint mikro a bringát fejreállitom,a moci meg csak szépen pöfögött magának
Ja nem is montttam h. jártam! Amikó2 nappal ezelőtt verettünk hazajöttem letettem a motorot!! Tegnap készülök menni látom tiszta lapos az első kerék! Na mondom fasza defekt.. de nem! Felfujom szelepnél nem ereszt máshol se és még ma is tartja a nyomást....! Arra gyanakszok h. amikó kerekeztem olyan magasra került az első kerék hogy a fent uralkodó alacsonyabb légnyomás kiszívta belőle
halljátok,ti kaptatok az universalmotortól smst?
me ma regeltem,aztán fél órája küldték:
szuper ötletvásár az universal motor budaörsi üzletében.egyes termékekbeszerzési áron!szuper olcso árak. meglapik,welcome,drink,stb
de ezt sztem egy ember irta,me vannak bene helyesirási hibék
kuvaszok, kaukázusik bolond józságok!
mamáméknak van kaukázusi....kiskorába elfogad 3-4 embert, őket tiszteli, a többiek meg ha közel mennek egyedül nekik megy mint a szar! engem szerencsére kb elfogadott, de csak maszörnek vagyok jó nála , jófej dögök, ha ki vannak békülve veled....
viszont az utcán akik esténként mennek azok nem szeretik, azt játsza hogy kuszik a kerités mellet, és a kapunál felugrik és ugat egy nagyot....mindenki qrva anyázik tőle részegeket is nagyon utálja
a kicsik nem szeretek te hát attol én se félek meg ott a csizma aztán egy rugás tesztete cágok,de a nagy hokkendáré mázsás kuvasz,meg kaukázusi ellen szart sem ér a vinnyogo 2t hanga meg a csizma
06209461773
me ma regeltem,aztán fél órája küldték:
szuper ötletvásár az universal motor budaörsi üzletében.egyes termékekbeszerzési áron!szuper olcso árak. meglapik,welcome,drink,stb
de ezt sztem egy ember irta,me vannak bene helyesirási hibék
mamáméknak van kaukázusi....kiskorába elfogad 3-4 embert, őket tiszteli, a többiek meg ha közel mennek egyedül nekik megy mint a szar! engem szerencsére kb elfogadott, de csak maszörnek vagyok jó nála , jófej dögök, ha ki vannak békülve veled....
viszont az utcán akik esténként mennek azok nem szeretik, azt játsza hogy kuszik a kerités mellet, és a kapunál felugrik és ugat egy nagyot....mindenki qrva anyázik tőle részegeket is nagyon utálja