Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg az also légnyomás szivta kin a benzint a tankbol a multkro,mert egy stoppi után olyan alcsonya volt kár h senki nem örökitette+ probálgttam stopizni erre holtponton átbuktam leugrottam a mocirol a moci meg kajak tetön volt mint mikro a bringát fejreállitom,a moci meg csak szépen pöfögött magának
sztem is ember irta
Pedig elküldtem...
ezt valami ember irta?miért szerinted az universalmotornak külön robotjuk van sms-irásra
ettől kaptam az smst:
06209461773
Ja nem is montttam h. jártam! Amikó2 nappal ezelőtt verettünk hazajöttem letettem a motorot!! Tegnap készülök menni látom tiszta lapos az első kerék! Na mondom fasza defekt.. de nem! Felfujom szelepnél nem ereszt máshol se és még ma is tartja a nyomást....! Arra gyanakszok h. amikó kerekeztem olyan magasra került az első kerék hogy a fent uralkodó alacsonyabb légnyomás kiszívta belőle
halljátok,ti kaptatok az universalmotortól smst?
me ma regeltem,aztán fél órája küldték:
szuper ötletvásár az universal motor budaörsi üzletében.egyes termékekbeszerzési áron!szuper olcso árak. meglapik,welcome,drink,stb
de ezt sztem egy ember irta,me vannak bene helyesirási hibék
nem téma, kimagyarázom helyetted
ha te mondod
biztos azt akartad irni, hogy jajjaj milyen jó lenne....
gegrö még nem jött meg az email
a jaját mire irtam
jaja de fincsi volna ha holnap összejönne megint egy jo kis mocizás reggeltöl 2ig pálya 2töl meg sötétedés feléig sirato fal
kuvaszok, kaukázusik bolond józságok!
mamáméknak van kaukázusi....kiskorába elfogad 3-4 embert, őket tiszteli, a többiek meg ha közel mennek egyedül nekik megy mint a szar! engem szerencsére kb elfogadott, de csak maszörnek vagyok jó nála , jófej dögök, ha ki vannak békülve veled....
viszont az utcán akik esténként mennek azok nem szeretik, azt játsza hogy kuszik a kerités mellet, és a kapunál felugrik és ugat egy nagyot....mindenki qrva anyázik tőle részegeket is nagyon utálja
na azé
hát bugiccal nemtom mivan... lehet megszakadt a nete... vagy korházban van.... vagy akármi lehet,ugy ahogy mindenkivel
.
akkor ugy akartam h a régen itt járt uj emberek
fuck miért nem tezsi fel
sztem már mi is eléggé régiek vagyunk,én mult év oktoberbe jöttem ide
a kicsik nem szeretek te hát attol én se félek meg ott a csizma aztán egy rugás tesztete cágok,de a nagy hokkendáré mázsás kuvasz,meg kaukázusi ellen szart sem ér a vinnyogo 2t hanga meg a csizma