Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a "ne félj " valamit sejtet
Írd csak be nyugodatn , ne félj
megint nemtod mire irtad,mi?
én is itt vagyok ...
Már így is annyi nő zaklat... Honfoglaló nevü játékon vagy amúgy???
jaja megint jaja
persze,most is csak 3 an vagyunk,én nem szolok be
de szerintem nyugodtan beirhatod ide is,nincsennek itt olyan perverz állatok h zaklassanak
Pedig vazze 2szer is elküttem...
mit lehtne hozzá szolni gondolj csak az én nevemre spy?=joság,szépség,tartosság,erö,tudás,okosság,csak egy pár jellemzö.ezek alapján nem lehet rossz a szemüveged sem
A grizzlyre felcsapok odalra 2 200literes hordót oszt meg van oldva!! Tiszabecsnél is így hoztam át 500csík cigit
beszarok a sok szar hirdetés jön dögivel de két kurva telszám baszik itt lenni
gondolom iwiwed sincs? mert ha netál van akkor egy üzenet formájában megtudnád velem osztani..
és a spy szemcsihez mit szoltok?
de ez nagyon nem volt jo huzás,mert most rettegj balkány jön az özönviz meg a cunami,aztán épitheted a bárkát vagy majd a grizlivel kimented a népséget
Nézd meg mer elküttem mind a két számot...
öööö
ez egy pöppet jobb volt
52be milyen motorral verettél cetka jávával he?
faja
hm..de szerinted az a talaj visz hogyan került oda?
annak idején 52ben még a szojetuniban nem birtam magammal és a sok forgatás következtében egy olyan krátert alakitottam ki amibe a évek folyamán felgyülemlett a sok csapadék,erre a nagy vizmennyiségre pedig került egy pár cm homokos réteg
na neked eszt a réteget sikerült felkapartatnod
itt a páncélom
Igazad van.... Várjá nézem
ez nem volt jó
nemtudom akor miért nem jött meg de majd holnap akkr elkérem banditol
szombaton mikor felhivott nem akkor ha küldte a számát visza tudod nézni,nem nézdé meg nékem?
megsporolnál nekem egy kis benzint
Én meg a multkor olyantot kapartattam feljött a talajvíz oszt még mindig abból permetezek a házipumpálossal