mit lehtne hozzá szolni gondolj csak az én nevemre spy?=joság,szépség,tartosság,erö,tudás,okosság,csak egy pár jellemzö.ezek alapján nem lehet rossz a szemüveged sem
beszarok a sok szar hirdetés jön dögivel de két kurva telszám baszik itt lenni
gondolom iwiwed sincs? mert ha netál van akkor egy üzenet formájában megtudnád velem osztani..
de ez nagyon nem volt jo huzás,mert most rettegj balkány jön az özönviz meg a cunami,aztán épitheted a bárkát vagy majd a grizlivel kimented a népséget
hm..de szerinted az a talaj visz hogyan került oda?
annak idején 52ben még a szojetuniban nem birtam magammal és a sok forgatás következtében egy olyan krátert alakitottam ki amibe a évek folyamán felgyülemlett a sok csapadék,erre a nagy vizmennyiségre pedig került egy pár cm homokos réteg
na neked eszt a réteget sikerült felkapartatnod
nemtudom akor miért nem jött meg de majd holnap akkr elkérem banditol
szombaton mikor felhivott nem akkor ha küldte a számát visza tudod nézni,nem nézdé meg nékem?
megsporolnál nekem egy kis benzint
gondolom iwiwed sincs? mert ha netál van akkor egy üzenet formájában megtudnád velem osztani..
ez egy pöppet jobb volt
annak idején 52ben még a szojetuniban nem birtam magammal és a sok forgatás következtében egy olyan krátert alakitottam ki amibe a évek folyamán felgyülemlett a sok csapadék,erre a nagy vizmennyiségre pedig került egy pár cm homokos réteg
na neked eszt a réteget sikerült felkapartatnod
szombaton mikor felhivott nem akkor ha küldte a számát visza tudod nézni,nem nézdé meg nékem?
megsporolnál nekem egy kis benzint