féket nem tom megnézni,a léyneg h elmegy a nyomás,már sztszedtem csak nem tom h h van a felújító móka meg stb...teló is összevan rakva,most így kézzel nyomogatom,csillapít,rugózik fasza,most nem erszt de hát ha megyek akkor nem olyna erőnek van kitéve mint a kezem bazmeg
öncsétek be az olajat, és kiderül, szerintem nem.....
ugyan olyan benyás kannánk van nekünk is mint nektek, pirosba meg szürkébe is.... apa kapta "ajándékba" amikor katona volt....
Ha már a szemcsiknél tartunk, én is szeretnék ilyet csak szemüvegre nem igazán lehet felvenni a cross-t.
Nem tudjátok nincs-e véletlenül ilyen dioptriás cucc?
van egy teljesen újszerű Shark mxr bukóm eladó,progripp páramentes,karcolódásmentes,fényre sötétedős szemüveggel,sok letépővel A bukó 82 a boltban a szemcsi aszem18 nézd meg próbáld fel és mondjál rá valamit,ha jót akarsz ólcsón
Nekem is ugyanilyen progrip szemüvegen van amilyen itt a képen,lenn!6990 ftért vettem még régebben,Nagyon jó!!!No pára !!Igaz a lencséje karcolodik egy minimálisat de letépőt kell használni aztán jóvan!
lünyő46
.vega.
dt125 (bocs,ha roszul irom)
nem értme,hogy miaz
lécci irjátok le a hasznosságát,illetve hogyan kell használni
ugyan olyan benyás kannánk van nekünk is mint nektek, pirosba meg szürkébe is.... apa kapta "ajándékba" amikor katona volt....
Nem tudjátok nincs-e véletlenül ilyen dioptriás cucc?