Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! én kicsit pihentem az ünnepek alatt
Mikor mentek???
Szeva.Gergö ne is mond olyan ideges voltam pfu.....
Haveromnak az öcse(aki a 80as cr-el volt) nem szeret motorozni,de utoljára te voltál motorozni akkor ma én megyek alapon ugyvolt h ö megy motorzni.De csak azért h szopasson minket h ne tuggyunk együt menni a bátyával.Na aztán egyedül kinéztem balkányba K.Bandihoz ö meg nem jött mocizni mert valami cimbijének csinálták a kocsit.Na jo mondom akkor nem motorozom ki egyedül a benyát jövök haza,aztán meg hallom h a haverom öcse nem ment ki motorozni na akkor fejbe birtam volna rugni a gyereket,mert nem tudtunk menni mocoolni mert a kis geci vergödött.
De holnap ha törik ha szakad én elmegyek arra a rohadt pályára,nemtudom h haver jön avgy sem,de már nem izgat.
K.Bandi azt modnta h ö jön(legalábbis nagyon ugy néz ki) meg remélem teis jösz mert holnap már ugye a boltok is nyitva lesznek,ugyhogy tudsz venni olajat is
És remélem kenetünk egy jot
?=!
Ok
Aztán jó legyen !
A cam-iot meg csórd vissza?
még ittis vannak : http://www.bikez.com/
VIDEÓBÓL LESZ. de egyenlőre anyaggyűjtés van... meg most a kamerát is lenyúlták... nem tudom mikor kapom vissza
Thx
Ezen van sok sok adat !
Hát van egy pár furcsa dolog, meg elbaszás benne.
Persze az mtx-em ről itt se tudtam meg semmi, a réginek az adatai vannak feltüntetve
Szia Standar nincsen myvipem sajna
igy van

ja van myvipem
elég poénos névvel
The Doctor
Legalább olvassátok már el amit írok de azért jó lenne 1-2 válasz!

Ja és valaki nem tudna egy olyan honlap nak a címét megadni amin adatokat lehet találni mocikról ?
legyen is

milyen olajat toljak a blokkba? jó lesz akkor az atf?
Ja bocs, ha nagy leszek, nekem is lesz egy Caponord-om. Remélem!
Most jut eszembe!
Ádibácsi lesz valami a vididből?
Nincs.
Mi az?
mit keresel itt te cébéefes? buznyák
tényleg fordítva van
Szerinted mire jó egy ilyen? Vizes fűre vagy jégre, de komoly dolgokra nem. Én kihagynám.
Ne higgyetek neki, hazudik!
Szerintem már naggyából levontátok a konzekvenciát a beállt dugó kapcsán. A képeket nézve én azt gondolom, hogy ez leginkább az állítólag dugattyúfáradásnak nevezett tünetegyüttes. A rendesen kopott dugó kalimpál a hengerben és a szoknyája fárasztó igénybevételnek van kitéve. Aztán kisebb-nagyobb darabok nekiállnak letörni belőle és feljutni a keverékkel az égéstérbe. Ott meg idővel beszorulnak valahová. Ilyet utoljára olyan 89 táján láttam a haverom MZ-jén, amit aztán úgy húztunk haza. A jelenséget egyébként rendes cssörömpölés előzi meg, ill. kíséri. Nagyon nem érdemes az egészen filózni, szerencsés esetben a főtengely megússza. Remélem, ez neked is sikerült.....
én már láttam ugyanilyet 250esbe, talán annak már elég jó ereje lehet....