Szeva.Gergö ne is mond olyan ideges voltam pfu.....
Haveromnak az öcse(aki a 80as cr-el volt) nem szeret motorozni,de utoljára te voltál motorozni akkor ma én megyek alapon ugyvolt h ö megy motorzni.De csak azért h szopasson minket h ne tuggyunk együt menni a bátyával.Na aztán egyedül kinéztem balkányba K.Bandihoz ö meg nem jött mocizni mert valami cimbijének csinálták a kocsit.Na jo mondom akkor nem motorozom ki egyedül a benyát jövök haza,aztán meg hallom h a haverom öcse nem ment ki motorozni na akkor fejbe birtam volna rugni a gyereket,mert nem tudtunk menni mocoolni mert a kis geci vergödött.
De holnap ha törik ha szakad én elmegyek arra a rohadt pályára,nemtudom h haver jön avgy sem,de már nem izgat.
K.Bandi azt modnta h ö jön(legalábbis nagyon ugy néz ki) meg remélem teis jösz mert holnap már ugye a boltok is nyitva lesznek,ugyhogy tudsz venni olajat is
És remélem kenetünk egy jot
Szerintem már naggyából levontátok a konzekvenciát a beállt dugó kapcsán. A képeket nézve én azt gondolom, hogy ez leginkább az állítólag dugattyúfáradásnak nevezett tünetegyüttes. A rendesen kopott dugó kalimpál a hengerben és a szoknyája fárasztó igénybevételnek van kitéve. Aztán kisebb-nagyobb darabok nekiállnak letörni belőle és feljutni a keverékkel az égéstérbe. Ott meg idővel beszorulnak valahová. Ilyet utoljára olyan 89 táján láttam a haverom MZ-jén, amit aztán úgy húztunk haza. A jelenséget egyébként rendes cssörömpölés előzi meg, ill. kíséri. Nagyon nem érdemes az egészen filózni, szerencsés esetben a főtengely megússza. Remélem, ez neked is sikerült.....
Haveromnak az öcse(aki a 80as cr-el volt) nem szeret motorozni,de utoljára te voltál motorozni akkor ma én megyek alapon ugyvolt h ö megy motorzni.De csak azért h szopasson minket h ne tuggyunk együt menni a bátyával.Na aztán egyedül kinéztem balkányba K.Bandihoz ö meg nem jött mocizni mert valami cimbijének csinálták a kocsit.Na jo mondom akkor nem motorozom ki egyedül a benyát jövök haza,aztán meg hallom h a haverom öcse nem ment ki motorozni na akkor fejbe birtam volna rugni a gyereket,mert nem tudtunk menni mocoolni mert a kis geci vergödött.
De holnap ha törik ha szakad én elmegyek arra a rohadt pályára,nemtudom h haver jön avgy sem,de már nem izgat.
K.Bandi azt modnta h ö jön(legalábbis nagyon ugy néz ki) meg remélem teis jösz mert holnap már ugye a boltok is nyitva lesznek,ugyhogy tudsz venni olajat is
És remélem kenetünk egy jot
Aztán jó legyen !
A cam-iot meg csórd vissza?
Ezen van sok sok adat !
Persze az mtx-em ről itt se tudtam meg semmi, a réginek az adatai vannak feltüntetve
ja van myvipem
elég poénos névvel
The Doctor
Ja és valaki nem tudna egy olyan honlap nak a címét megadni amin adatokat lehet találni mocikról ?
milyen olajat toljak a blokkba? jó lesz akkor az atf?
Ádibácsi lesz valami a vididből?
Mi az?