ju az durva
de attól még h cigo ugyanolyan ember mint a többbi..ugyhogy nem azért kell elitélni valakit mert más a származása...attol még lehet jo ember...
csatlakoznék az előttem szólóhoz.Magam is elég sokat vezetek/ebből élek sajna/és hogy sok a barom az utakon az tuti.Nem is beszélve a sok "értelmiségi" digóról aki annak ellenére Schumacherkedik hogy analfabéta.Az biztos hogy csak úgy védekezhetünk ha mi vagyunk az előrelátóak.És valamikor még ez is kevés.Vigyázzatok magatokra!! Részvétem.
Bocs, hogy közbekiabálok, tényleg kár mindenkiért, aki ilyen értelmetlen véget ér. Szerintem az a helyzet, hogy rémesen sok ember vezet, akinek nem kéne. Vége a tanfolyamnak, vesz egy zsír vasat oszt hajrá. Én olyan hetvenezret nyomok évente, és átlagban naponta egyszer meg lehetne halni, mások miatt. Elég rémisztően hangzik, nem? Szembeelőzések, szar helyen megállások, elsőbbség nem megadás, átkeverés a szembe sávba, meg egyebek. A jó isten óvjon mindenkit az ilyenektől. És akkor még nem is beszéltünk a saját hibás dolgokról...
köszi teljesen letaglózott a hír...pláne h nem az ő hibájábol történt..hanem egy roma ...elaludt a volánnál és frontálisan csatt..neki semmi baja ne lett..hanem még ő pattogot...Niki meg meghalt ..
holnap mennyünk motorozni geci
na énm most lépek mert megyek haza mert pilisen vagyok
aztán megyünk citadellára
na mjad hivlak este bálint..csak levagyok merülva
majd otthon feltöltöm
csőő
Dávid hívtalak meg mittomén Csongit is hívtam hogy hol a faszba vagy azthittem hogy itthon vagy már mentünk Jokerbe kocsmázni hallod kurva jó volt! jöhettél vna! amúgy most keltem kb 4 vagy nemtom sok órát aludtam azt most zombi vok
de attól még h cigo ugyanolyan ember mint a többbi..ugyhogy nem azért kell elitélni valakit mert más a származása...attol még lehet jo ember...
rohatt cigányt is kikell nyírni,aztán a föld alatt aludhat a gecije!
na énm most lépek mert megyek haza mert pilisen vagyok
aztán megyünk citadellára
na mjad hivlak este bálint..csak levagyok merülva
majd otthon feltöltöm
csőő
Dávid hívtalak meg mittomén Csongit is hívtam hogy hol a faszba vagy azthittem hogy itthon vagy már mentünk Jokerbe kocsmázni hallod kurva jó volt! jöhettél vna! amúgy most keltem kb 4 vagy nemtom sok órát aludtam azt most zombi vok
ha nagyon csapatsz,akk így nézel ki: pedig ez csak 1 szimó:
mi újság, voltam ma motorozni zsír a kormány jó széles!
kivel mizu?