Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szal fireball az ijen kijelentésekkel ovatosabban
ju az durva
de attól még h cigo ugyanolyan ember mint a többbi..ugyhogy nem azért kell elitélni valakit mert más a származása...attol még lehet jo ember...
Elissa részvétem :(
csatlakoznék az előttem szólóhoz.Magam is elég sokat vezetek/ebből élek sajna/és hogy sok a barom az utakon az tuti.Nem is beszélve a sok "értelmiségi" digóról aki annak ellenére Schumacherkedik hogy analfabéta.Az biztos hogy csak úgy védekezhetünk ha mi vagyunk az előrelátóak.És valamikor még ez is kevés.Vigyázzatok magatokra!! Részvétem.
Bocs, hogy közbekiabálok, tényleg kár mindenkiért, aki ilyen értelmetlen véget ér. Szerintem az a helyzet, hogy rémesen sok ember vezet, akinek nem kéne. Vége a tanfolyamnak, vesz egy zsír vasat oszt hajrá. Én olyan hetvenezret nyomok évente, és átlagban naponta egyszer meg lehetne halni, mások miatt. Elég rémisztően hangzik, nem? Szembeelőzések, szar helyen megállások, elsőbbség nem megadás, átkeverés a szembe sávba, meg egyebek. A jó isten óvjon mindenkit az ilyenektől. És akkor még nem is beszéltünk a saját hibás dolgokról...
A 3-as főuton történt??? Füzesabony közelében?? azt mondtáka hírekben... Részvétem!
ez szokott lenni ált,h aki a hibás,megússza,aki meg vétlen,az meghal
rohatt cigányt is kikell nyírni,aztán a föld alatt aludhat a gecije!
köszi teljesen letaglózott a hír...pláne h nem az ő hibájábol történt..hanem egy roma ...elaludt a volánnál és frontálisan csatt..neki semmi baja ne lett..hanem még ő pattogot...Niki meg meghalt ..
részvétem
szegény
uuuuu szészvétem
most kaptam a hírt h osztálytársam autobalesetben meghalt... ...szörnyű
holnap mennyünk motorozni geci
na énm most lépek mert megyek haza mert pilisen vagyok
aztán megyünk citadellára
na mjad hivlak este bálint..csak levagyok merülva
majd otthon feltöltöm
csőő
no comment

Dávid hívtalak meg mittomén Csongit is hívtam hogy hol a faszba vagy azthittem hogy itthon vagy már mentünk Jokerbe kocsmázni hallod kurva jó volt! jöhettél vna! amúgy most keltem kb 4 vagy nemtom sok órát aludtam azt most zombi vok
na igen,ez má csapatás volt
nem csapattatok eléggé
ha nagyon csapatsz,akk így nézel ki: pedig ez csak 1 szimó:
Itt vagyok má!!
csapatás után
Dr600 kicsit másképp:
nincs itt senki mindenki csomagolgat meg ilyenek
csátok!
mi újság, voltam ma motorozni zsír a kormány jó széles!
kivel mizu?
cső mindenkinek!
Viszont kívánnyuk!!!!!!!!
Csapatás után!!!!!!!!!!!!!!