na srácok! egy geci nagy túrát a szünetben? sztem legyetek benne mert elvonási tünetek már jelentekeznek rajtam! suliban mondják hogy....sokmindent de aztis hogy: látom hogy régóta nem motoroztál nagyon hülye vagy XD
eztet najo ezzel nem dicsekszem itt ez az érkezés...már amekkora ugrás ez volt....:S:S de szét volt kúródva már a kidobó, meg fájt is már a kezem! de egykerekes képnek nemszar
a shox nadrág isteni! térd protektor meg csípő erősítés és nem fázom bent!/mindennap mocival megyek dolgozni reggel 7kor/ meg a kabát is hasonló! szemüvegem valami..... de azt tudom hogy a felszereklés már többen van mint a moci :) bááár arra is költök rendesen
Szeva mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!Segitsen már valaki nekem egy motor elinditásában!Múlt héten összeraktam a már 10 éve meglévö HONDA xl 125-ösömet !A henger meg lett fúrva, a dugó, a gyűrű új!Berúgókar nincs rajta már gyárilag, csak öninditó!!Az elején jól teker egy 5-6 másodpercig, aztán olyan nehezen, mintha merülne az aksi! Pedig biztos, hogy nem merül. (egy vadiúj, 55 Ah-s autóba való aksi)
A vezérlés jól be van állítva, szikra is van, mégsem működik. Annyira szorul valami, hogy be sem lehet tolni, mert elcsúszik a kerék, nem pörgeti meg a motort. Pedig amíg nem volt rajta a henger, addig kézzel tudtam tekerni a főtengelyt, úgyhogy a sebváltó nem szorulhat..
Kérdésem: Nem az lehet a gond, hogy nagyon friss a henger, meg a dugó és a gyűrűk?
Aki tud, légyszíves segítsen! Előre is köszi szépen!
Bizony siki a te városodat bitorolja.Ezennel felfogadlak ipari kémnek,kiemelkedő kereseti lehetőséggel.
Ha megtudsz róla valamit legyszi jelezd.A legjobban valami paparazzi képeknek örülnék.
A szóban forgó gép egy gyári okker színű,meglehetősen szép állapotú,és nem kicsit gyorsul.Biztos ráismersz ha meglátod.
Meg én magamnak vettem az összes mocimat, egyiket se tolták alám (kivéve az elektromosat)
nem lehet mindenki akkora mint te
Télleg, ha már én beraktam azt az igen jó képet, mikor tanulgattam, akkor ti jötök!
Ki mikor tanult motorozni?
A vezérlés jól be van állítva, szikra is van, mégsem működik. Annyira szorul valami, hogy be sem lehet tolni, mert elcsúszik a kerék, nem pörgeti meg a motort. Pedig amíg nem volt rajta a henger, addig kézzel tudtam tekerni a főtengelyt, úgyhogy a sebváltó nem szorulhat..
Kérdésem: Nem az lehet a gond, hogy nagyon friss a henger, meg a dugó és a gyűrűk?
Aki tud, légyszíves segítsen! Előre is köszi szépen!
hány órakkor láttad kb?
a kesztyüm még nem márkás! síkesztyü:D
Ha megtudsz róla valamit legyszi jelezd.A legjobban valami paparazzi képeknek örülnék.
A szóban forgó gép egy gyári okker színű,meglehetősen szép állapotú,és nem kicsit gyorsul.Biztos ráismersz ha meglátod.