Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mára lépek, cső mindenki!
alám sem, sőőőt ha tehednék huzkodnák ki jo végülis volt elég nagy anyagi segítség, de őőőő na szal én is adtam bele....
De nekem mellett mindig volt bicaj.
Meg én magamnak vettem az összes mocimat, egyiket se tolták alám (kivéve az elektromosat)
lustaság!
az bizots olyan lehet mint a TESCOS benzin...szart se érnek....
Nekem elektromos volt
itt nálunk 2 utcára innen van egy olyan helység hogy olcsó benzin még nem néztem meg de akartam már sztem nem kölönbözik a többitől
drága a benzin+ugye ezek a megszorítások...
amugymeg még kisebbkoromba kezdődött az egész! mikor megtanultam járni, akkoris inkább a lábbal hajtós motor volt a kedvenc...
na srácok! egy geci nagy túrát a szünetben? sztem legyetek benne mert elvonási tünetek már jelentekeznek rajtam! suliban mondják hogy....sokmindent de aztis hogy: látom hogy régóta nem motoroztál nagyon hülye vagy XD
vazze....akkoriba igen...
nem lehet mindenki akkora mint te
Neked még ez is nagy volt
weheeeeee...megtaláltam...
lapozz visza párat, nem akarom mégegyszer, midenki jol meg is állapitotta hogy fogpiszkáló vagyok
eztet najo ezzel nem dicsekszem itt ez az érkezés...már amekkora ugrás ez volt....:S:S de szét volt kúródva már a kidobó, meg fájt is már a kezem! de egykerekes képnek nemszar
én azt a képet még nem láttam...még eccer lécci
és mégis!
Télleg, ha már én beraktam azt az igen jó képet, mikor tanulgattam, akkor ti jötök!
Ki mikor tanult motorozni?
nah ennyire nem lehet hideg hogy az ENDÚRÓCROSS fórum befagy
a shox nadrág isteni! térd protektor meg csípő erősítés és nem fázom bent!/mindennap mocival megyek dolgozni reggel 7kor/ meg a kabát is hasonló! szemüvegem valami..... de azt tudom hogy a felszereklés már többen van mint a moci :) bááár arra is költök rendesen
Szeva mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!Segitsen már valaki nekem egy motor elinditásában!Múlt héten összeraktam a már 10 éve meglévö HONDA xl 125-ösömet !A henger meg lett fúrva, a dugó, a gyűrű új!Berúgókar nincs rajta már gyárilag, csak öninditó!!Az elején jól teker egy 5-6 másodpercig, aztán olyan nehezen, mintha merülne az aksi! Pedig biztos, hogy nem merül. (egy vadiúj, 55 Ah-s autóba való aksi)
A vezérlés jól be van állítva, szikra is van, mégsem működik. Annyira szorul valami, hogy be sem lehet tolni, mert elcsúszik a kerék, nem pörgeti meg a motort. Pedig amíg nem volt rajta a henger, addig kézzel tudtam tekerni a főtengelyt, úgyhogy a sebváltó nem szorulhat..
Kérdésem: Nem az lehet a gond, hogy nagyon friss a henger, meg a dugó és a gyűrűk?
Aki tud, légyszíves segítsen! Előre is köszi szépen!
nekem a védőfelszerelésem jelenleg egy kasztyű + egy sisak...ennyI
nyitott szemmel járok majd, engem is érdekel már!
hány órakkor láttad kb?
Mára ennyi.Szasztok
grex? én ezekez nem is figyelem:) meg aprillia kabát shox nadrág+shox vesevédő
a kesztyüm még nem márkás! síkesztyü:D
Bizony siki a te városodat bitorolja.Ezennel felfogadlak ipari kémnek,kiemelkedő kereseti lehetőséggel.
Ha megtudsz róla valamit legyszi jelezd.A legjobban valami paparazzi képeknek örülnék.
A szóban forgó gép egy gyári okker színű,meglehetősen szép állapotú,és nem kicsit gyorsul.Biztos ráismersz ha meglátod.