na jó nagyot! azt kell hogy mondjam,holnap már csak 2 órám lesz...és SZÜNEEEEEEEEEEET de sajna úgy néz ki idén nem készül el a sm...majd elsején összetüsszentjük ki merre megy szilveszterezni?
Mi se tudtuk!! Hanem amikó eccer ottvoltunk akkor szoltak ránk h. vmi napi díjat kell fizetni!!! Ez azért érdekes mert se tábla nem jelezte h. fizetős Meg kerítve sincs úgyhogy mindenképp érdekes!! Amúgy azóta nem naon járok oda!!
Tudom hogy sok meló lessz vele, de ilyet akartam!!!
Meg kinn állt sokat az szabad ég alatt!!
De ha valakinek van elsőfék felső munkahengere,az szóljon,kellene !!!!!!!!!!!!!!
Majd ha felújitottam rakok fel képet,amugy 95ös a CR.
Pista 001 hivd fel eszt a számot 06302252667 Illés Laci a neve nemtudom ismered e pogányszentpéteri gyerek vágja a motorszerelést.Remélem tudtam segiteni.
Napot.Hu zsolti lesz vele munka rendesen ahogy látom.És különben megy a gép vagy szét kell szedni a motorját is?Nem valami igényes gyerek lehetet a gazdija.
Hát nem igazán cseréltem volna a helyedben. Valóban sok meló van ezzel a CR-el még! Ennél lényegesen jobb állapotúak vannak 300E alatt is, de ahogy érzed... csak húzzad neki!
Azt a DR125öst ugye nem egyben tologattátok! Feljebb kell váltani és nem árt 2 ember hozzá!
XL250-est is tologattunk, ahhoz is ketten kellettünk, pedig az nem szorult semmit.
hogy valami tagsági dijjat kellcs csengetni!!!
gerre:remélem hétvégén is jösz egy qurva nagyot csapatni!!
csak benéztem mert már indulok is motorozni, süt a nap nincs hideg fasza minden!
gratula a CR-hez,biztos zsír lesz!
Tudom hogy sok meló lessz vele, de ilyet akartam!!!
Meg kinn állt sokat az szabad ég alatt!!
De ha valakinek van elsőfék felső munkahengere,az szóljon,kellene !!!!!!!!!!!!!!
Majd ha felújitottam rakok fel képet,amugy 95ös a CR.
XL250-est is tologattunk, ahhoz is ketten kellettünk, pedig az nem szorult semmit.
Mert nem igazán néz ki zsírul ez a CR, sok sok munkád lesz vele ,viszont utánna..jöhet a móka..
bőven!
csáó én is lépek....
cső