Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis vok
csá
énis vok
Végre mán 1 tesvír!! KTM a fasza vazze!! Hogy muzsikál a gép amúgy??
re!

én vok csak eddig tesóm zombult a gép előtt
Na miva? vacápp nigga? Behaltunk he?? Szeva spy olyat csapatunk hogy beszarás! Mennnyünk Pócsra gec jó aza dombocska!
Bocsi lányok nektek csak jó motorozást
gondolj a lányokra is
Nahh megjöttem !! Mindenkinek jó motorozást és nedves p***t kívánok!!
ugye mekkora
és vagy fél órán át rugdostam,mint az örült,eccer szivatóval,eccer anélkül.... közben tiszta sár lett a lábam,aztán folyto nlecsuszott a karról
...
ninc salapjárat,nem akar beindulni,ha meg beindul,kb a 200 adik rugásra,akkor meg nagyon hülye hangot ad,folyton pattog, ecer eltudtam vele indulni, fölmentem az uccába, fölváltottam 4 ig
aztán akkor amikor váltok 2 ből 3 ba,akkor tök jó volt,a szokásos hang.aztán akkor ugy kb 6-7 ezer RPM körül meg jön a hülye pattogós hang, majd megtorpan.... föl 4, ottis rlégi hang,aztán 5-6-7 ezernél megtorpan......megfordultam,mentem le,ugyanezek,akkor meg elraktam a mocit,szoltam apámnak hogy majd nézze meg
szia.nem én várpalotai vagyok,de üdvözlöm a névrokonomat téged és mindenkit
laci hát nem is....
mi a baja?
aloha
szar a motorom
Ne törögy vele elissa.
nem untattál, de sajnos vannak ilyen félnormális emberek, akiknek nincs jobb szorakozásuk....
mi is szoltunk már utcabelinek hogy lécci vigye be a kutyáját, de ezt is lehet normálisan...anya felhivta, mondta hogy xy vagyok az utcából, lécci vigyétek már be a kutyát a kertbe....ok köszi hogy szoltál nem is láttuk hogy kiszökött...hello, hello
bocsesz h untattalak titeket
szóval csak vázlatosan: az van h van egy nagy kutyusom, nagy kerítés..., de ha vki itt sétáltatja a kutyáját előttünk a játszótéren(persze ahol gyerekek játszanak)kimászik rajta...erre rájöttünk...és megkötve tartjuk...de egyépként nem bánt senkit,de tényleg...erre: idetelel egy falubeli...hozzáteszem be se mutatkozik ...nekem esik..hogy mikor lesznek a szüleim otthon,mert non fontos, nem várhat a dolog...mondom ember egyáltalán kivel beszélek? ..akkor kinyögte...merthogy a mi kutyánk megtámadta a gyerekeket mikor este sétáltatták az övéket...mondom nem hinném mert meg van kötve a kutyim..erre ő...de a miénk volt..mondom és honnét tudja?-erre ő mert itt jár el minden nap..mondom és sötétben megismeri h az a miénk volt?-ami tényleg képtelenség mert meg van kötve...és amugy se bánt...majd ő szól a jegyzőnek..mert már mások is panaszkodtak...modom szóljon...megy a hivatalba..mondtam neki h akkor nyugodtan menyjen...mert az nincs törvénybe írva h Ő hol sétáltatja a kutyáját...ahm igen és a játszótérre kell hozni ka*iltatni..ahol a gyerekek játszanak!!! ...pont mondta apum h majd szol már a polgármesternek h hogy gondolja ezt!Ugyh mehet az ipse...meg mi ne tegyünk panaszt mikor más ebje is itt flangál az utcából...ahh...mind1...elintéztem...csak non felhuzott..egyből letámadott és azt se tudtam h ki az.És persze mondom sötétbe pont megismeri..jó vicc..mondtam is neki...de különben is miota tudjuk h kilogott anno...azota meg van kötve..szoval ártalmatlan..huuu...ez nem vmi vázlatos volt..inkább részletes
csá zoozee te is jó rég voltál itt, legalábbis én rég láttalak

motort letetted vagy mész még?
szevasztok! agyonbetonoztam magam ............elfáradtam nem kell rigatni, hogy elaludjak szerintem
grat a motorhoz! ........lesz vele meló.....de utána jobb lesz mint az xl ........ja és nincs főfékhengerem hozzá de nem olcsó mutatvány még bontva se!/ a yamahához most vettem gézánál csak felújítószettet 10.000 ft-ért és az csak 2 db gumikarika meg 1 darab dugattyú ici-pici rugóval nájlonba!
aki nem olyanrég fennt volt
nem tudom mikor volt huzamosabb ideig motoros téma
szerintem ha akarod nyugodtan leirhatod, engem pl érdekel!
mert itt is van jánoshalmán egy mikó peti
ha az jól esik hogy meghallgatunk akkor mondjad nyugodtan